Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KAMERZYSTA |
WITAM, SZUKAM KAMERZYSTY NA WESELE. ZNACIE KOGOŚ GODNEGO POLECENIA? NAJLEPIEJ BY BYŁA TO OSOBA NIEDROGA, Z DOBRYM SPRZĘTEM I CIEKAWYMI POMYSŁAMI :) POZDRAWIAM :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KAMERZYSTA |
a ciężko wejść w "SZUKAM" i wpisać kamerzysta?? jeju ludzie jacy wy ograniczeni tylko na innych liczą ale ok proszę pomogę Ci ! http://www.google.com/custom?hl=pl&inlang=pl&domains=4lomza.pl&sitesearch=4lomza.pl&sz=4lomza.pl&&sa=X&ei=wrE5TYioD4Ov8QPRu9GbCA&ved=0CAwQBSgA&q=kamerzysta&spell=1 WYBIERAJ :]
|
|
Tanie mięso to psy jedzą...
|
|
ja znam dobrego kamerzyste super kręcilł wesele mojej siostry w pazdzierniku POLECAM!!! jak cos to pisz dam Ci do niego numer:P
|
|
Tanio, dobrze i to jeszcze z super sprzetem to sie gryzie! Moge polecic p.Artura z Konarzyc,ma super sprzet i naprawde zna sie na robocie.Gorąco polecam.
|
|
Studio Foto-Videofilmowanie Andrzej Kuliś ul. Kolejowa 3 18-500 Kolno (przy lokalu Viva) telefon: 511 869 555
|
|
pytam po raz kolejny tanio czy dobrze? Albo jedno albo drugie
|
|
hahhaha tani dobry, niech foty zrobi, i w komplecie za 300zł niech album z tego wydrukuje. dobry sprzęt kosztuje, czy ma mieć naklejki. Ostatnio znajomy mi tłumaczył, ze ponaklejał trochę aby wyglądało.
|
|
szukasz kamerzysty z "dobrym sprzetem"?pan mlody ci nie wystarczy?i jeszcze z "ciekawymi pomyslami"?szok normalnie... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
zobacz tutaj-studiovideoprofilm.pl
|
|
Witam ja polecam pana Olka Plagę ze studia telewizji skorpion niestety zatraciłem nr. do niego ale znajdziesz go na kazańskiej za spóldzielnią Perspektywa on ma tam studio Skorpion dokładnie nad siłownią i sklepem zoologicznym . Dodam że pracuje w TVN24 Także ma pojęcie w tym co robi Filmował moje wesele oraz dużo moich znajomych i nikt nie narzekał a z kasą się dogadasz ten gość naprawde fajnie robi Polecam go.
|
|
pollecam BEST-VIDEO Artur Kalinowski profesionalnie i na najlepszym sprzecie w jakosci HD nr tel.602 814 085
|
|
Ja polecam kamerzystę z Rutek, jest kreatywny i otwarty na wszelkie pomysły. Można zajrzeć na jego stronę http://www.tkfilm.pl/
|
|
polecam Artura Kalinowskiego z Konarzyc, naprawdę świetny kamerzysta. Tel wyżej już podany
|
|
Polecam fotovideoefekt.pl Przystepne ceny dobra jakoś :)) Młoda firma ;]
|
|
Pan Kalinowski ma też swoją stronę www.best-video.pl
|
|
Witam. Polecam studio filmowe www.dar-media.eu
|
|
A ile chcesz przeznaczyc na kamerzyste? My bierzemy z Kolna. pazura
|
|
Trochę nie aktualne ;) ale to detal ;) ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
a ja jestem studentką ładnie śpiewam takie były opinie i chciała bym się dostać do jakiegoś sensownego zespołu który gra na weselach proszę o poważne propozycje to potem dam kontakt i bez jaj bo poukręcam gitara gra
|
|
Pan Adam Żebrowski posiada str.int.?proszę też o opinie,a jak z ceną?pozdrawiam!
|
|
Kulisia nie polecam !!
|
|
ja tez. kulis do d*py
|
|
Najlepiej po znajomych zapytać co mieli już wesela, lub www. ....., zawsze coś znajdziecie, a każdy ma swój gust. Nam nagrywał p. Stefan D, u siostry wcześniej p. Artur K, a u żony w rodzinie nagrywał p. Andrzej S. Szczerze mówiąc każdy film ma to coś i fajnie się ogląda. Najlepszy plener nocny zrobił p. Andrzej S, oglądaliśmy płytkę, nam się podobało, ale to kwestia gustu...
|
|
Pani Magda Kaminska . Robi cudne filmy ze slubu . 604 510 506.
|
|
Ja również polecam pana Artura Kalinowskiego, pełen profesjonalizm! a przy tym ile cierpliwości :)
|
|
U mnie Pan Artur akurat wesela nie nagrywał, ale przerabiał różne pliki muzyczne, bardzo fajny i konkretny człowiek. Polecam!
|
|
a zrobiłby mix pierwszego tanca?
|
|
oczywiscie ze by zrobil ;)
|
|
Mam propozycje. W ramach autopromocji moge zaoferować Ci darmowy reportaż filmowy z całej uroczystości nagrany za pomoca profesjonalnych lustrzanek Canon w jakości HD przez Ostrołęckie studio. Jeżeli twój termin ślubu nie jest odległy czasowo to sadzę, że mogli byśmy sie dogadać :) kontakt na maila : kamil.zieba@onet.pl lub biuro@memorystudio.pl Pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
Ja też gratisowo jak Kamilek tylko ,że jeszcze w 3D.
|
|
Autor: M@ster (---.elomza.pl) Data: 03-03-12 21:20 a zrobiłby mix pierwszego tanca? To dla niego bułka z masłem,jak on potrafi robić nawet mix nocy poślubnej.Często nawet wykorzystuje pana młodego do trzymania kamery.
|
|
Tego to nie praktykowałem ;) No ale jeżeli jesteś w temacie to moze krótka praktyka pod twoimi skrzydłami??:) ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
Pan Artur K. to kawał cha......Być może ,że sprzęt ma dobry ale w kontaktach z ludźmi to jest uprzejmy tylko przy pierwszych ustaleniach /umowie/, natomiast to imprezie to z facetem zero kontaktu. Narzuca to co chce, wrzeszczy, strach z nim rozmawiać - za własne i wcale niemałe pieniądze. Z uwagi na trudny kontakt nie polecam go. W dobie takiej konkurencji obowiązuje kultura a z tym u pana Artura jest na bakier.
|
|
wdg@op.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |