niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mieszkania max 1500-1800zm2

Moim zdaniem mieszkania u nas powinni max kosztowac 1500zl m2,jesli zarabiamy 1500zl netto tyle samo powinnismy placic za1m2,tak jest na calym swiecie ile zaraniamy miesiecznie tyle kosztuje 1m2 mieszkania dla przykladu w New York 2000tys dolarow miesiecznie zarabiamy i mieszkanie kosztuje 2000 tys dolarow m2 w Niemczech tak samo 2000tys euro i nowe mieszkanie 2000tys m2.Wtedy gospodarka bedzie sie nakrecac i kazdy bedzie zadowolony.Tak jak teraz jest to bzdura 2500-3000tys m2,ktos nas robi w balona.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mieszkania max 1500-1800zm2

wmp dla przykladu w New York 2000tys -nie każdy w new yorku zarabia 200tys dolarów jak i nie karzdy w polsce zarabia 1500zł pozatym fajnie by było gdyby takie były ceny

to wtedy bylyby ceny realne do rynku zarobkow,a tak to sa z kosmosu wziete.

to za dużo !

te społeczeństwa są bogatsze od nas , u nas m2 mieszkania powinien kosztować max 500zł , albo i taniej , a dom to tak realnie ze 300zł m2 ,
garaż murowany np 20 m2 -całość góra 3000zł

a i pensje powinni wszystkim bez wyjątku podnieść tak na 8000 -10000/mies , no oczywiście skrócić tydzień pracy o połowę ,

a najlepiej to by było wszystkim dać taki zasiłek , żeby nikt o robocie nie myślał oraz każdemu przydzielić domek z ogródkiem oczywiście jako mieszkanie socjalne !

Polska to nie Grecja!

no , ale u nas też niektórzy myślą , że czy się stoi czy się leży , to wypłata się należy

sorry , zapomniałem o przydziale socjalnych Mersi , nówek oczywiście dla każdego i żeby benzyna po złotówku była , a pół basa 2 zeta kosztowało ,

Fantasta.

Kosmita

Ty sam jak kosmita.

dla wpm , to i to byłoby pewnie za drogo !

on chciałby wszystko darmo , a jeszcze lepiej jak by mu dopłacali żeby brał

wpm ty weź koło i jeb nij się w czoło;)

Moim zdaniem browary powinny być po 50 gr. Wtedy więcej ludzi byłoby zadowolonych z życia.

wpm :0
Ja ci opchnę mieszkanko za 1zł m2 chcesz??
W koncu będziesz na swoim :):)

tu niechodzi kto i za ile obchnie,tu chodzi o zeczywistosc myslenia,ale z tego co widze to jest z mysleniem i analiza rynku skapo,oczywiscie ludzie przeplacaja za nieruchomosci,jeden pracuje w Angli na budowie,druga,drugi w Niemczech na zmywaku i placa za te mieszkania i domy nierealne ceny,ale to sie skonczy za szybko chcemy europe dogonic z cenami a to sie nieda,zobaczmy inne kraje Portugalie,Wlochy,Hiszpanie,tam zarobki sa podobne jak w Polsce i ceny sa normalne,jest taniej jak w Polsce,choc te kraje sa juz dlugo e uni a u nas w Lomzy ceny jak w Los Angeles to jest chore,ale frajerzy moga placic a za 5 lat nawet 50%tego niewezma jak rynek sie ustabilizuje i opadnie ta empforia.Ale z tego co widac dopuki banki daja kredyty jest ok i ma sie prace za granica,a zona pracuje w budzetowce,ale to juz dni sa policzone i obudzimy sie reka w nocniku.

dopiero jak coś w tym kraju się zmieni to może niebędziemy musieli
spłacać kredytu za mieszkanie 30 lat ale jak narazie klika żądzi
i możecie narzekać muwić co po ile ma być
a i tak niedługo taka łomża będzie miastem widmo
rencistów i emerytów-masakra klika też w ŁOMŻY

gitara gra

wpm

dopÓki takie BARANY jak ty , nie będą w eMPforii wypisywać takich bzdur i NIE WEZMĄ się za myślenie , to będzie dobrze ,

Zastanawia mnie jaki ty masz w tym cel , że tak bezustannie du pą szczekasz ? Tematyka twoich postów bezustannie krąży wokoło handlu , galerii , ewentualnie nieruchomości . Ciągle dyskredytujesz innych i do znudzenia głosisz swoje " mądrości " : " najlepsze miejsce na handel to okolice Mazowieckiej " ,

Czytając twoje posty z ostatnich dni, gdzie ciągle piszesz jak to ci żle handel idzie w butiku , jak to najlepsze wg ciebie miejsce na handel to okolice Mazowieckiej , że galerie wszystko położą ,
bzdury które wypisujesz o rynku nieruchomości - " moim zdaniem mieszkanie 1500zlm2 dom 1000zlm2 to juz bebechy i taka cene mozna z bolem serca jeszcze zaplacic " ,
ile to ci płaci pracodawca - 5 zł/godz brutto , że z chęcią wzięłabyś ( lub wziął ) pracę niani za 500 zł/m. - drugim razem piszesz : " przyjme na stancje studentke w zamian za opieke nad dzieckiem." ,
innym razem proponujesz komuś biznes spółkę zoo z wkładem min. 100 000zł,
oferujesz sprzedaż hurtową złota !585 próba po 60-70 zł/g ,
jako marlborom@wp.pl , rolnik " prowadze gospodarstwo rolne na Mazurach chetnie przejme gospodarstwo nawet odplatnie,prosze o kontakt marlborom@wp.pl.”" ,
a ostatnio w temacie : Dobry fotograf na ślub , 28-02-12 o11:41 , napisałeś : " dlaczego ty mi prace zabierasz?ja jz jestem zdecydowany ta te impreze,nie wtracaj sie gdzie cie nieprosza. "

... odnoszę wrażenie, że ty jesteś MATOŁEM ze skłonnościami do konfabulacji ,

RAZ podajesz się za KOBIETĘ , drugim razem CHŁOP , to się w końcu zdecyduj , ty TRZECIA PŁEĆ jesteś ?
czy wyznajesz zasadę , że potwór nie potwór , aby miał otwór ?

- ty mi loda , ja ci w du.pę !

ZEZOWATE-----SZCZESCIE!!!!!

NIE CZYTAJCIE JEGO POSTOW ON JEST DAUNEM ZYCIOWYM WIDZIALAM GO NA MIESCIE TO CHODZI JAK FASI MODO;ALE JA DO TAKICH MIERNOT MAM LITOSC;TO JEST CHOROBA RODZINNA OKROPNA CHOROBA DAUN!!!!!

sa jeszcze ludzie z uposledzeniami umyslowymi i niestety tak maja ze nadaja bez sensu bo dla nich sensem jest samo gadanie, niewazne o czym

no zezowaty ma tendencje do zniżania dyskusji do swojego poziomu i udowadnianiu że to co ty powiedziałaś kiedykolwiek na forum jest głupie bo on tak twierdzi a cytaty wyrwane z kontekstu z forum udowadniają coś co nawet w dyskusji nie było tematem

no ale on tak ma, zezowaty może jest dwie rzeczy naraz czyta i mu się pierdzieli co kto powiedział...

ciekawe co na mojego posta napisze, jakie argumenty przytoczy i jakimi określeniami mnie i moją osobą określi

wpm , MATOLE !

Pisze się Quasimodo !!!

Jak OBOJNIAKU nie wiesz , to do szkoły i nie trać zimnej krwi , nie krzycz bo to nic nie pomoże ,

ZEZOWATE--SZCZESCIE

TY JUZ PO ANGIELSKU ZACZYNASZ TU PISAC;CZASEM I TAKI ODLAMEK MA PRZESWITY;

oremi , do twojego posta , proszę bardzo :

Zajrzyj w tematy które założył lub w których ostatnio udzielał się wpm , jak masz takie same zdanie i poglądy jak on , to tylko współczuję .
Przytoczyłem TYLKO FAKTY , a z faktami się nie dyskutuje.
Cytaty wyrwane z kontekstu ? - to są tylko próbki głupoty wpm , jak kogoś interesuje więcej , może sprawdzić w archiwum .
Gdzie napisałem nieprawdę , dlaczego ten MATOŁ nie odpisze rzeczowo , konkretnie i merytorycznie ?
Brak mu argumentów ?
Nie ustosunkował się nigdy do konkretnych faktów.

Piszę , bo mam uczulenie na IDIOTÓW takich jak on i ......

Dla mnie zawsze białe jest białe , a czarne jest czarne .

Teraz coś specjalnie do ciebie oremi : widzę że i ty nie grzeszysz rozumem , a tu i teraz chcesz się odgryżć za mój wcześniejszy komentarz i nieudolnie szukasz popleczników w takich MATOŁACH jak wpm ,

masz tu fakt , nie cytat :

Autor: oremi (---.internetdsl.tpnet.pl) Re: Uwaga trująca sól może być w każdym produkcie !!!
Data: 01-03-12 14:56
ja tam wiem że ktoś mojego nie wygodnego posta usunął .....

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 01-03-12 16:26
oremi
po pierwsze : to naucz się czytać tekst ze zrozumieniem , bo widzę że nic a nic nie kumasz !
Zastanów się najpierw jak masz coś głupiego napisać !
- pisałem , że zawinili RÓWNIEŻ właściciele JBB !
po wtóre : to patrz punkt po pierwsze , + najpierw sprawdż jak masz sklerozę i nie pamiętasz GDZIE umieściłeś swój post w którym temacie , a nie od razu rzucasz oskarżenia ,
taki ważny i niewygodny ten post ???

masz tu :
Autor: oremi (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 01-03-12 12:44 Re: Afera z solą przemysłową

Autor: oremi (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 01-03-12 13:40 Re: Gdzie byla Inspekcja sanitarna???

No i co teraz napiszesz ???
Uraziłem twoją dumę , bo obnażyłem głupotę ?

wpm Quasimodo to łacińskie słowo. Jakbyś skończył(a) chociaż gimnazjum to może byś zarabiał(a) ze 20 zeta na miesiąc więcej i nie lamentował(a)byś tak na forum jak ci źle w życiu.

Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Re: Nawet JBB zamawiają 'sól drogową'.
Data: 02-03-12 11:08

truja ludzi poprostu,kupujcie jedzenie w Lidlu,Kaulandzie,Biedronce i to prosze zeby nie bylo w Polsce wyprodukowane,od dzis kupuje tylko zachodnie produkty do jedzenia,nie kupuje zadnego brudu polskiego do jedzenia,mam juz dosc,nawet zywnoscia nas truja,nie mowa o innych sprawach.A ja czesto kupywalem produkty JBB ale zawsze jak cos zjadlam mialam zapalenie jamy ustnej wszystko w buzi mnie palilo i tylko po lekarzach itd,zawsze byl taki smak w buzi jak bym sie saletry najadla,teraz juz wiem dlaczego tak bylo,jesli byla wedlina swojskierj roboty ze wsi bylo ok ale jak ze sklepu to od razu zapalenie,pozamykac te mordownie.

" A ja czesto kupywalem produkty JBB ale zawsze jak cos zjadlam mialam "

Masz rozdwojenie jażni - schizofrenię , czy nie wiesz co w majtkach nosisz ?
OBOJNIAKU !

ja z Tobą raz pisałem w wątku o mieszkaniach i o czymś tam jeszcze, swoje powiedziałem i nie zamierzam pisać więcej
tam też próbowałeś mi udowodnić coś co nie miało miejsca, więc nie muszę czytać co piszesz o wpm bo po prostu wiem że to nie prawda :P

wiem co pisałem i w jakim wątku i nie musisz mi tu streszczać :P

btw ja kumam co piszę i wiem co piszę a i też nikogo nie wyzywam, jak nie mam argumentów na obalenie czyjejś opini

oremi , a jednak Cię rozczarowałem i nie wyzywałem , jak ktoś prowokuje pierwszy , to nie zamierzam chować głowy w piasek , kto mieczem wojuje ten od miecza ginie .

Mogę się nie zgadzać z kimś kto ma odmienne zdanie , ale PIERWSZY nie atakuję chamstwem. Potrafię uszanować oponenta w dyskusji , jak ktoś na to zasługuje .

PS: trzeba znać historię pewnych sporów , które to niejednokrotnie przenoszą się na nowe tematy .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org