Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl-portal |
Co sądzicie aby 4 lomza zmieniła wygląd graficzny portalu? bo od 2005 nic nie było robione i były nowe możliwości np czat itp Kurczak1980
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4lomza.pl-portal |
Dobry pomysł.Szaro tutaj i nijako;/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
a no ok , niech robią byle szybko
|
|
jak najbardziej jestem za.... razem z wiosną niech portal zmieni wygląd i w tych ogłoszeniach coś pozmieniać ( więcej kategorii) i sprawić, żeby ukazywały się "już"
|
|
hashahahahah o czym wy mowicie:D juz rok temu obiecywali ze zrobia nowe forum, nową strone... hahahaha niedoczekanie:)
|
|
najpierw niech admini naucza sie zarzadzac tak uproszczonym forum, a dopiero pozniej kombinuja
|
|
W odniesieniu jak wyżej i jak w temacie : Niech zstąpi duch Twój i odnowi oblicze ziemi - Tej Ziemi nie tylko tego Portalu na odwiecznie religijnie i po katolicku suwerennej Ziemi Łomżyńskiej Skąd to wołanie co jest jego przyczyną ? O czym to świadczy ...
|
|
No ulituj się chociaż na forum ogólnym. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Haha
|
|
Ja słyszałem od jednego pana w tamtym roku ze mieli zmienić ale ani słych ani widu.Każdy portal w Łomży pozmieniał szatę graficzną nawet ratusz. Mogli by podobnie zrobić jak ten portal http://www.tvnwarszawa.pl tylko że w barwach miasta Kurczak1980
|
|
kurciak , Bawisz się w reportera , a nadajesz się do tego , jak kogut do znoszenia jajek !
|
|
hehe http://photo-album-m83nd.bee.pl/all.html Kurczak1980
|
|
ta jak poprawią grafikę to ta strona się maksymalnie zmuli, gdyż serwer ledwo to grafikę ciągnie ---------------------------------------------
|
|
ten Photo album to jakiś wirus ***** tak wgl jest. wcześniej się natknąłem ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |