Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ratunku skutki ogladania w 3D. |
Kupiłem wczoraj piekny telewiozr 3D . Sąsiedom normalnie gul lata taki piekny i duzy no i 3D. No ale mamy teraz ja i rodzina problem bo wieczorkim zaraz obejrzlismy sobie film w 3D a dzisiaj rano wstasjemy rano i kazdy z nas na przemian mruga oczami i kazdy ma lekkeo zeza. Wstydzimy się wyj śc na klatke schodową, dzieci nie poszły do szkoły a zona do pracy o z nas się będą smieli. Może znacie jakiegos dobrego okulistę od 3D. Santreo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ratunku skutki ogladania w 3D. |
przperaszam za te literówki ale nie moge opanowac mrugania i widze dwa monitory. Santreo
|
|
tylko w łomży takie barany
|
|
zapros kogos do wspolnego ogladania a potem mu sprzedaj ten monitor drugi. on tez bedzie go widział, zarobisz. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
łahahahahahaaa jedno oko na maroko, drugie na kałkaz ;P
|
|
To rodzinka teraz ma niezły ubaw bo zamiast jednego bałwana ojca i męża widzi dwóch... heh Tobie nie okulista by się przydał, tylko psychiatra bo taki stan to już trzeba leczyć...
|
|
W Piątnicy nie ma takich telewizorów, tam jeszcze są telefony na korbkę.
|
|
Sypnij se w oczy soli przemysłowej pokajańcu:DDDDD
|
|
może zapomnieliście założyć okularów a może mieliście swoje okulary na nosie i myśleliście poco na drugie okulary nareszcie temat z którego można się trochę pośmiać a może z czyjegoś kalectwa lepiej się nieśmiać tylko czy chodzi o waszego zeza czy umysł gitara gra
|
|
nie zakładajcie okularów po jakimś czasie przejdzie ?)@.)%.!(*(.?
|
|
a co dalej z tym telewizorem będzie stał jako eksponat gitara gra
|
|
nie ogladamy już w 3D wszystko już wóciło do normy ale cały dzien obijalismy sie o sciany z powodu zeza. Santreo
|
|
a co z telewizorem ??
|
|
w 3d to dobrze ogląda się tylko sex !
|
|
obawiam się Santero ze objawy o których piszesz to nie od 3d a od przedawkowania soli drogowej !za dużo dioksyn pożarliście !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |