Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
renty dla pedofilow w grecji za nasza kase |
no i co Wy na to ludzie my im biednym dajemy zapomogi finansowe u nas naprwde ludzie chorzy nie maja na leczenie bo trzeba dac j e b a n y m pedofilom greckim leniom i darmozjadom ktorzy ni placa podatkom
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: renty dla pedofilow w grecji za nasza kase |
no pewnie,Polak potrafi.
|
|
w grecji dostaja dodatek za punktualne przyjscie do pracy, za korzystanie ze stołowki i takie rozne absurdy nie pamietam reszty, a i sumy nie sa symboliczne Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
do Grecji warto pojechac jest ok hehehe,pozatym musimy doplacac do ich emerytury bo u nas i tak z kasa niema co zrobic mamy jej za duzo poprostu.
|
|
no i najnizsze wynagrodzenie jest ponad 2razy wieksze od naszego to jaki tam kryzys to tylko banki maja klopoty i to szkopskie w dodatku te media to tylko propagande sieja w telewizji zreszta na polecenie PO
|
|
a po co mamy przejadać sami jak mogą nam pomóc potomkowie kultury greckiej... ...dodatek za chodzenie na bezpłatną stołówkę 100 euro na miesiąc...
|
|
polityka ktora ma za cel zniszczyc nas Polakow na poczatek finansowo ten cwel premier sprzedaje wszystko co nasze pod dyktando tej brzydkiej wyjatkowo kanclerz niemiec po co nas gazowac jak w wojne mozna nas okrasc i gospodarczo wykonczyc mam nadzieje ze Polacy w koncu oprzytomnieja i zrobimy cos z tym
|
|
juz nic niezrobimy,nasz kraj jest sprzedany,a my jako lesery musimy pracowac na inne kraje,wiesz polak jak niema bata to nic niezrobi,musi byc bat nadelbem inaczej lipa.
|
|
wiesz wpm smutna prawda ale chyba masz racje
|
|
choc mam cicha nadzieja ze w koncu sie zmobilizuja wszyscy i ruszymy w y j eb a c ich z rzadu sila
|
|
grecy to brudasy cwaniaki lenie powinni ich wysłać do chin na parę lat żeby niedorobów nauczyć pracy gitara gra
|
|
Za mycie rąk w kibelku po wypróżnieniu też im płacili. Serio !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
widzisz znajomy88 wcale nie taki brudasy bo myja rece za kase ha ha
|
|
w grecji nie ma placy minimalnej, a rumuni, bularzy robią za 500 eu miesięcznie, wiec sobie dopowiedzcie resztę, jak czytam te glupoty to mi sie płakać chce,
|
|
jak nie ma jak jest ustalona jak tak patrzysz to i u nas nie wystarczy ze dostaniesz umowe zlecenie i 200zl miesiecznie mozesz zarobic nie wiesz o co chodzi to nie pisz
|
|
dobrze pisza maja racje choc wyglada jak parodia ale to prawda o grecji
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |