Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nauka tańca |
Witam. Jestem "nowa" na tym forum, dlatego chciałabym się na początek przywitać. Mam do Was pytanie, gdzie w Łomży znajdują się szkoły, w których przyszli małżonkowie, mogą przygotować się do swojego wesela. Jestem w Łomży od niedawna i nie orientuje się, gdzie mogłabym szukać pomocy. Chodzi mi o naukę pierwszego tańca (Walc Angielski, Walc Wiedeński, itp.) oraz naukę podstawowych kroków. Może ktoś z Was korzystał z usług takiej szkoły/firmy/instruktora i mógłby polecić kogoś zaufanego. Pozdrawiam Aldona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nauka tańca |
Na Małachowskiego w MKO pytaj o pana Jacka Baczewskiego
|
|
Zapytaj w Regionalnym Ośrodku Kultury na Małachowskiego
|
|
Małachowskiego
|
|
Polowa.
|
|
kupcie sobie płyte z kursem tańca i sami się nauczycie gitara gra
|
|
ja nie wiem czy bym się nauczyła tańczyć z płyty. Zawsze marzyłam by świetnie umieć tańczyć, by zapisać się na kurs tańca, ale skończyło się marzeniem. Nawet oglądając You Can Dance marzyłam by znaleźć się tam i tańczyć jak pozostali. Nawet znalazłam stronę agencji eventowej którą założył słynny Egurrola. Aż miło .
|
|
:))))))
|
|
TAAAK, Egurrola to mistrz niewątpliwie, sam super tańczy i jeszcze tyle szkół tańca otworzył, nawet słyszałem, ze we Wrocławiu ostatnio i to w sky towerze, wow, może się zmotywuje i zapiszę się na kurs, żeby umiec jakiejś podstawy... Krzysztof
|
|
PS. przeczytałem dziś artykuł na http://stylowybyt.pl/profesjonalne-show-taneczne/ i zdziwiłem się, bo nie wiedziałam, że Egurrola ma ponadto swoją agencję taneczną, i poza tym, ze jak idziesz do szkoły tańca to uczysz się od znanych tancerzy z you can dance to dzięki tej agencji jak robisz jakiś event to możesz wynająć tych tancerzy i zrobić show taneczne... :o Krzysztof
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |