Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
firmy sklepy |
dlaczego nic sie niesprzedaje w sklepach?tylko w biedronce sie sprzedaje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: firmy sklepy |
Biedronka to dyskont a sklep to sklep:)
|
|
mam na mysli butiki,gdzie sa ciuchy,buty,perfumy,galanteria,bizuteria o takie sklepy mi chodzi ze jest taka kicha.Ludzie kasy niemaja czy co.
|
|
w Łomży się nie sprzedaje, a w Białym galeria Alfa i Biała to dzień w dzień pełne ludzi :) a ludzie z peeeeeełnymi torbami zakupów :) ciuchy,perfumy itp.
|
|
A co tu się dziwić jak Polak ogląda złotówkę wiele razy i się zastanawia na co ją wydać.
|
|
chodzi ci konkretnie o któryś sklep..? ;)
|
|
nie,o wszystkie sklepy mi chodzi,ze jest nedza.
|
|
maj88 w Bialym galerie ledwo co piszcza,pozatym polowa stoi pusta,do wynajecia.
|
|
jestem co tydzień w Białym w weekend i w godzinach popołudniowych nie ma miejsca na parkingach
|
|
Jaki towar taki klient.
|
|
Zgadzam się,tylko trochę tezę zmodyfikuję:jaki towar,takie zainteresowanie klientów
|
|
Też odkrycie. Ludzie niestety nie mają kasy na przepłacanie. Jak mam zapłacić za kaszkę dla dziecka 9 zł w sklepie osiedlowym, to wolę jechać do biedronki i wziąć dwie za 6. Kaszki są takie same, a ceny zupełnie różne. W skali roku to duża kasa.
|
|
Za co ludzie mają kupować jak połowa zarabia grosze a druga dostaje numerki zamiast pracy!!! Proponuję Walentynki na słodko! Przepis i inne ciekawe propozycje zarobkowe na blogu: www.abantonino.blog.onet.pl
|
|
taniej
|
|
podobno kryzys i w skarpety ciułają kasę na czarną godzine Polak głupi po szkodzie gitara gra
|
|
kryzys to tylko wymysl ludzi glupich ktorzy nie potrafia utzrymac kasy.. poza tym w lomzy ludzie maja kase ale sa skapi a to roznica..po drugie niestety taniej sie kupi te same rzeczy za granica niz tutaj(nie w lumpeksach ani nie w czerwonym krzyzu)..tu duzo ludzi jest za granica pozostali to zazwyczaj mohery i co beda sie ubierac w nike puma adidas lub cos w tym stylu??do kosciola by ich nie wpuscili:P a ze wsi jezdza do wawy lub bialego do galerii bo niestety tu w tej wsi nic ie ma..a tak teraz powstana galerie i bedzie co robic w koncu moze lomza odzyje Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
bo co tu kupic w tych marnych sklepikach a ta cała stokrotka to smiech jakis na sali nic dziwnego ze na prad nie maja
|
|
w biedronce najtaniej
|
|
aA ja wolę robić zakupy w Łomży i swoim dawać zarabiać niż w białym w sieciówach .
|
|
wpm badziewie sprzedajesz, to i ruchu nie masz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |