Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
firma energetczna |
mam pytanie odnośnie sprzedaży energii elektrycznej. otóż jakie firmy zajmujace się tym są w Łomży? i jaką polecacie? dodam że nie mieszkam w Łomży a na wsi. docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: firma energetczna |
ja Ci mogę ze dwa wiadra prądu odsprzedać
|
|
U mnie możesz kupić Kilo Waty, ile chcesz he he
|
|
Ja mam żarówki energooszczędne :):):)
|
|
Masz firmę ? Jak tak to załatwię wszystko.
|
|
nie mam firmy. po prostu zastanawiam się nad zmianą dostawcy energii. bo w kółko tylko wyższe rachunki przychodzą. teraz mamy po 200zł (na miesiąc) więc to sporo. Dzięki zezowate szczęście ale dwa wiadra to mało jak na piętrowy dom jednorodzinny :) ale dzięki za wielkie chęci. docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Aleksandra511, fakt jest drogo, ale dobrze, że chociaż masz poczucie humoru , uśmiechaj się częściej , a będzie Ci cieplej na duszy pozdro i trzymaj się ciepło !
|
|
jak na ten dom to nie za dużo taniej nie kupisz.
|
|
dzięki zezowate szczęście :) staram się uśmiechać jak najwięcej ale przy obecnych opłatach to coraz trudniej o uśmiech na mojej twarzy docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
A tak możliwość istnieje bo chyba PGE nie ma konkurencji. Sprawdź linka może tylko trzeba zmienić taryfy. www.eprad.pl
|
|
jestem przedstawicielem firmy energetycznej i moge ci przedstawic oferte
|
|
Frania a po ile masz żarówki energooszczędne?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |