Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
magda matki została aresztowana |
oO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: magda matki została aresztowana |
koszmar..... a jeśli to naprawdę był przypadek..? jeśli jej to dziecko wypadło..? sama już nie wiem co o tym myśleć....
|
|
Wypadki się zdarzają to prawda, ale to co zrobiła matka Magdy jest nie wytłumaczalne i trudne do zrozumienia, Kto wie czy szybka pomoc medyczna nie uratowała by dziecka.
|
|
To prawda, nie tylko matka, ale żaden człowiek nie powinien się tak zachować, ale wstrzymajmy się z osądami. Nie skazujmy tej kobiety na publiczny lincz, nic z tego dobrego nie wyjdzie.
|
|
Co wiadomo o matce Madzi? Z informacji, które udostępniła na swoim profilu na portalu społecznościowym wynika, że jest bardzo wierząca. Katarzyna W. służyła do mszy w klasztorze w Czeladzi. Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/matka-madzi-chronila-siebie-co-wiadomo-o-katarzynie-w-bardzo-religijna-sluzyla-do-mszy-w-koscie_225529.html rudy błazen z druhem
|
|
A ja myślałem, że to Magda była ofiarą, a nie aresztowaną. Nie przymknięto przypadkiem matki tego dziecka? No i jak to jest- czy naprawdę aresztowano półroczne dziecko ?!
|
|
masz racje cezar1 ja też tak myślałem ale widać inni wiedzą lepiej ha ha ha haaaaa MASAKRA !!!!
|
|
Czyli coś nie tak z naszą cywilizacją, skoro aresztują sześciomiesięczne dzieci, które już nie żyją. że nie wspomnę o poziomie umysłowym załoźyciela tego tematu.
|
|
Kononowicz się włączył i powiedział że nic nie bedzie i wszyscy będą zaaresztowani,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |