niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
magda matki została aresztowana

oO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: magda matki została aresztowana

koszmar..... a jeśli to naprawdę był przypadek..? jeśli jej to dziecko wypadło..? sama już nie wiem co o tym myśleć....

Wypadki się zdarzają to prawda, ale to co zrobiła matka Magdy jest nie wytłumaczalne i trudne do zrozumienia, Kto wie czy szybka pomoc medyczna nie uratowała by dziecka.

To prawda, nie tylko matka, ale żaden człowiek nie powinien się tak zachować, ale wstrzymajmy się z osądami. Nie skazujmy tej kobiety na publiczny lincz, nic z tego dobrego nie wyjdzie.

Co wiadomo o matce Madzi? Z informacji, które udostępniła na swoim profilu na portalu społecznościowym wynika, że jest bardzo wierząca. Katarzyna W. służyła do mszy w klasztorze w Czeladzi.

Więcej
http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/matka-madzi-chronila-siebie-co-wiadomo-o-katarzynie-w-bardzo-religijna-sluzyla-do-mszy-w-koscie_225529.html

rudy błazen z druhem

A ja myślałem, że to Magda była ofiarą, a nie aresztowaną. Nie przymknięto przypadkiem matki tego dziecka? No i jak to jest- czy naprawdę aresztowano półroczne dziecko ?!

masz racje cezar1 ja też tak myślałem ale widać inni wiedzą lepiej ha ha ha haaaaa

MASAKRA !!!!

Czyli coś nie tak z naszą cywilizacją, skoro aresztują sześciomiesięczne dzieci, które już nie żyją. że nie wspomnę o poziomie umysłowym załoźyciela tego tematu.

Kononowicz się włączył i powiedział że nic nie bedzie i wszyscy będą zaaresztowani,

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org