Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krążki ziemniaczane :) |
Witam, swego czasu w sklepie Leader Price byly niedrogie krazki ziemniaczane. Byly mrozone i baardzo dobre. Smazylo sie je na glebokim lub plytkim oleju. Nie wiecie moze gdzie mozna kupic cos takiego ? Oczywiscie w przystepnej cenie :) Z gory dzieki za odpowiedzi i wybaczcie moj glupi temat :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krążki ziemniaczane :) |
stokrotka widzialam...ok 10 zl za mala paczke Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
... a czy nie prościej kupić ziemniaki, obrać, pokroić i smażyć na głębokim lub płytkim oleju ... (dodam, że smaczniejsze będą te, które zawierają jak najmniej skrobii) przepraszam za uszczypliwość
|
|
Dali, od razu widać że nie prościej...
|
|
Dali, więc jaką odmianę proponujesz?
|
|
.. tak w ogóle to brakuje mi Lider Price ... :(( Wiele rzeczy tam było dobrych za naprawdę malutkie pieniądze.. Jeszcze mi na pamiątkę 2 kiśle zostały...
|
|
chyba by mnie pogięło jak bym zapłacił za zwykle ziemniaki 10 zl i to z 300 lub 400 g hahaha obiez ziemniaki i sobie zrob z Vegeta sola i pieprzem i masz krążki, no chyba żeś taki bogacz i masz pieniedzy jak lodu wiec mozesz wydawac raz na tydzien 50zł ?)@.)%.!(*(.?
|
|
green tylko juz ich nie jedz :) h0jowe forum
|
|
h0j czemu? to tylko proszek :D tak łatwo się nie przeterminowuje...:D Kool-Aid ale straszna strata pieniędzy co...? pff...takie krążki są lepsze niż te ze zwykłych kartofli.. i wcale majątek nie kosztują - raz na jakiś czas można sobie pozwolić, nie przesadzaj...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |