Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ORLEN Piątnica !! |
W związku z wydarzeniami zaistniałymi w sobotę 28 i spadkiem obrotów na w/w stacji mam dla was propozycję newej atrakcyjnej reklamy, może w ten sposób odbudujecie utraconych klientów :) Robię to gratisowo w patriotycznej trosce o dobro polskiego przemysłu naftowego :):):) Oto reklama :):) "DO KANISKRA 10 LITRÓW SAMOCHÓD GRATIS." :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ORLEN Piątnica !! |
I nie dziękujcie mi bo ja to dla wspólnego dobra zrobiłem i praw do własności intelektualnej też nie żądam :):):):)
|
|
a co sie stalo marudo ?
|
|
to ja biorę 2 x po 10 litrów :):) a co mi tam :)
|
|
A jasiu bo w sobotę ludzie z łomzy podjechali tankować a oni stację zamknęli :):):):)
|
|
normalnie tak ?
|
|
Tak normalnie to było by otwarte , ludzie by zatankowali i pojechali :):) A że tam jest nienormalna obsługa to zamkneli stację i wezwali policję :):)
|
|
Masakra ...
|
|
Nawet piwka nie chcieli sprzedać ;)
|
|
Bo nie macie znajomości;-)
|
|
chcielista po zecie zalac i zamki dobrze trybie ?
|
|
|
|
Mam pytanie językowe, Maruda ... Co to jest KANISKIER ? :-)))) Ciekawe słowo i warto by wiedzieć skąd się wzięło :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Widocznie Orlen w Łomży popiera wysokie ceny paliwa, a nie tankować tam, to będzie najbardziej konkurencyjna stacja w Łomży :)
|
|
Odpowiedź dla Pierre_Dolain :) Z tego same miejsca skąd wziąłeś marudę z dużej litery poligloto :):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |