Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Filologia angielska w Łomży lub Ostrołęce |
Witam, proszę o polecane uczelnie... Interesuje mnie system zaoczny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Filologia angielska w Łomży lub Ostrołęce |
slyszalem o patologi angielskiej,to jest super szkola.
|
|
Pilnie poszukuję pracy w sklepie, barze, solarium bądź innej. Pracowałam w sklepie obuwniczym. Skończyłam filologie angielską. Proszę o oferty telefon: 508794982 ogłoszenie dodane 2012-01-30
|
|
a ile chcesz zarobic miesiecznie w sklepie?u nas jest 1 etet wolny.
|
|
nie szukam pracy, to tylko przykład, co można robić w Łomży po filologii angielskiej
|
|
ja pracuje, chce się dokształcić ... więc jak nie masz zamiaru pomóc to się po prostu nie odzywaj
|
|
A kształcić to w jakim kierunku się chcesz?? Bo w Jeziorku też są kursy dokształacające :):):)
|
|
jak przeczytasz temat ze zrozumiem to będziesz wiedziała
|
|
Szkoda że Warszawy nie bierzesz pod uwagę.
|
|
Baaaaa :):):) Żeby przeczytać to trzeba umieć :):)
|
|
maruda , daj już dziewczynie spokój , w takiej metropolii jak Łomża, to w sklepie, barze, solarium, bez języka ani rusz
|
|
No tak :):) Szczególnie w galerii Narew będzie to potrzebne bo tam stoiska wielokulturowe będą :):)
|
|
ruskiego czy chińskiego lepiej się uczyć, no i lokalnych dialektów
|
|
Teraz w modzie języki kaukaskie są :):):) A i wykładowców na miejscu jest sporo , po co po Ostrołęce się błąkać ???
|
|
ale w Ostrolece sa inni faceci hehehe maja klase hehehe.
|
|
Tam akurat tak :):):) Gimazjum maja pokończone i obrazki na skórze ładne :):):) Tam sami profesjonaliści są :):):)
|
|
Przynajmniej nie dali się wy... i są w mazowieckim a marudy i zezy w Polsce B..L
|
|
A ty w Polskim BLM i też jest ok :):):):)
|
|
i pewnie piszą z laptopa tatusia bo pracy nie mają ale na forum są królami... szkoda tylko, że królami głupoty...
|
|
Widły ci ostygły BLM :):):)
|
|
BLM , osobiście nic nie mam przeciw BLMom , ale CIULE takie jak ty, to mnie załamują swoją prostotą, bo wydaje mi się , że jesteś prosty jak budowa CEPA !
|
|
No i z oczu bije ci na odległośc TĘSKNOTA ZA ROZUMEM :):):):):)
|
|
ostygną jak zaraz ich nie złapiesz... i dzisiaj ten chlewik ma być do czysta wyprzątnięty... i nie marudź tylko bierz się do roboty...
|
|
Mocny to ty jesteś ale na forum zezu... Ciągle piszesz jakieś głupoty... Na każdy post masz odpowiedź. Szkoda tylko, że nie na temat i ty uważasz siebie za inteligenta??
|
|
Dziewczyna zadała proste pytanie ale loża szyderców od razu zaczyna od wyśmiewania. I ciuli to sobie w rodzinie poszukaj... Taki kulturalny...
|
|
BLM , uważasz, że jak zmienisz blachy na WOW , to ci yntelygencyii przybędzie ?
|
|
Nie przybędzie mi na pewno jak zmienię na BL i za pare lat będę udawał super łomżyniaka...
|
|
Zwłaszcza na forum...
|
|
Ktoś zadaje pytanie ale zezu od razu wie co ma odpisać takiej osobie... Mam BLM i pewno będę miał jeszcze sporo lat. Ale się nie wstydzę tego...
|
|
BLM, parobek ze wsi wyjdzie, ale wieś z roztrząsacza gnoju - NIGDY !
|
|
o kim to napisałeś o swym ojcu czy dziadku?? czy ty nie widzisz, że najwięcej wiochy to ty robisz swoimi postami?? hehe dziewczyna zadała proste pytanie ale najlepiej od razu ją zgnoić, wyśmiać tak...
|
|
BLM :):) Twoje świnie nafajdały to i tobie pozostało po nich sprzątać :):) Sam sobie jesteś Panem , parobkiem i gównowozem :):):) Dziewczyna bez problemu znalazła by na stronie Ostrołęki bez najmniejszego problemu wszystko to co potrzebuje się dowiedzieć :) Widocznie aż tak bardzo nie była jej ta wiedza potrzebna :):)
|
|
Dziewczyna pyta jakie uczelnie polecacie... Na stronce nie dowie się jakie warunki tak naprawdę panują w danej placówce bo każda szkoła opisuje się że jest ach i och....
|
|
Ale loża szyderców ją wyśmiała a jak jakiś tam świniopas BLM zwrócił im uwagę to posypały się obelgi...
|
|
no to jak jesteś " jakiś tam świniopas BLM " to pilnuj wideł, a nie wchodż w dyskusję między PANY miastowe !
|
|
Jeśli miałabym polecić uczelnię z systemem zaocznym to Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Białymstoku- filologia angielska. Choć osobiście muszę stawierdzić, że jeśli skończysz filologię to problem z pracą naprawdę będzie. Kierunki humanistyczne w obecnych czasach są bez przyszłości.Co do Ostrołęki Łomży- w Ostrołęce z tego co mi wiadomo nie ma filologii angielskiej w systemie zaocznym tylko dzienne, w Łomży natomiast filologia angielska jest w NNKJO.
|
|
A co może lepsze kształcone psycholożki ze wsi w "wielkiej Warszawie" -polecam link/odsłuchać do końca. Cudze chwalicie swego nie znacie. http://www.cda.pl/video/2974583/Warszawiacy-cala-prawda
|
|
Zezu Pan miastowy hehe dobre... koło blaszaka paru takich Panów miastowych zwykle stoi jakaś twoja rodzina?? jak tak to rzucę następnym razem piątaka na winiacza jak będę przechodził...
|
|
NNKJO Słuchacz po ukończeniu nauki i zdaniu egzaminów zgodnie z regulaminem kształcenia otrzymuje dyplom ukończenia NNKJO specjalność nauczanie języka angielskiego a po zdaniu egzaminu licencjackiego tytuł licencjata Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie w zakresie nauczania języka angielskiego.
|
|
BLM , piątaka ? to zapomogę z MOPSu już odebrałeś ?
|
|
nie odebrałem jeszcze ale dotacje już przeszły także piątaka rzuce:p
|
|
zastanowię się tylko czy piątaka na pięciu czy każdemu po piątaku...
|
|
BLM :) Kultura twoja jest taka jak widać :):) Dopuki temat był martwy my sobie robilismy z niego jaja , ale kiedy pojawiły sie konkretne odpowiedzi my ucichliśmy a ty dalej swoje żale na nim wylewasz :):) My jesteśmy szydercami a ty zwykłym kmiotkiem bez krzty taktu i wyczucia sytuacji :):):):) Sorry gregory ale jesteś większym prostakiem niz my :):) Prawdziwy rasowy BLM :):):)
|
|
maruda - tak czytam twoje wypociny gimnazjalisto i zastanawiam się co za krzywdę wyrządzili ci rodzice w dziecinstwie. Byłeś bity? Rozbijano ci butelki na łbie czy wystawiano cie na mróz w samym pampersie? Zacznij myśleć dziwolągu, to nie boli. Nie Pozdrawiam
|
|
maruda lepiej być prostakiem niż pustakiem nie mającym nic do powiedzenia a udzielającym się na każdy temat...
|
|
Od 2011roku filologia angielska z technologia informacyjną jest na PWSiP w Łomży, dziennie i zaocznie. [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
BLM:) pustak ma to do siebie że wie kiedy odpuścić prostakowi :) a zaś prostak ma to do siebie że myśli iż jest inteligentny :):) Ale to tylko on tak myśli :) ktoś15:):) wolę nie myśleć, bo myślenie ogranicza otwartośc umysłu co wyraźnie widać w twoim poście :):) Tak że panowie chylę czoła przed waszą wyimaginowana inteligencją i wychodzę z tematu :):):) Bayo myśliciele przyśniciele :):):):)
|
|
Ja też mam zamiar studiować filologię angielską na PWSiP w Łomży, ale dziennie. Czy ktoś studiuje na tym kierunku? Bo ciekawi mnie jaka jest ta uczelnia od środka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |