Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sedziowie z Łomży nie chca sadzic bylych wlodarzy miasta |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=27746 jak myslicze czemu nasze smieni panie i panowie z sadu nie chca sie brac za ta sprawe??? ciekawe jest ile dostali smiech smiech i jeszcze raz smiech
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sedziowie z Łomży nie chca sadzic bylych wlodarzy miasta |
śmieszny to ty jesteś dzieciaku, chcą uniknąć podejrzeń o stronniczość i lokalne powiązania
|
|
Pewnie dlatego że oni wszyscy dobrze się znają.To jak będą kolega osądzać ?Moim zdaniem zrobili dobrze przecież nie byli by obiektywni.
|
|
Ty to jesteś prawdziwa prosta KREATURA!!!!!!!!
|
|
reka reke myje.
|
|
No właśnie, śmiech to byłby jakby koleżka koleżkę sądził. Wtedy dopiero by można było się zastanawiać ile dostali, bo każda decyzja na korzyść oskarżonych by była odbierana jako kolesiostwo.
|
|
dzieciak tego nie kuma
|
|
komuna kur.... komuna
|
|
dzieciaku, a co ty wiesz o komunie ? jak w tamtych czasach to cię jeszcze i w planach nie było
|
|
Bez komentarza dziecinko :):):):):) Skończ najpierw gimnazjum , liznij trochę średniego jak ci się uda , później wyższego , w co wątpie :):) A poźniej napisz co o tym myslisz :):):)
|
|
Sąd jest niezależny i powinien być obiektywny. Przecież tych prezydentów prokuratorzy i sędziowie znali. Chcą zachować obiektywność. To czego się kur... czepiać.
|
|
te MARUDA ze jestes po podstawowce to juz nie moja wina i nie musisz sie chwalic na calym forum.... zajmij sie swoimi smerfami i tak bedzie najlepiej a te zezowate czy ja tam twoj nik sam za siebie mowi ze przypadkiem jestes
|
|
Ćwoku :):) Czytać nawet nie potrafisz :):):) nie widzisz ułomku że maruda jest napisane małymi literami ?? Do szkoły matole , do szkoły a nie na forum głos zabierać z mądrymi ludźmi :):)
|
|
KREATURO ! masz ferie, to na sanki , a nie pazurem w klawiaturę ci stukać
|
|
a ty patrze masz wolne badz bez roboty i napierdalasz w klawiature bo ci pozwolili sie wykazac na forum wiec jedziesz dalej he... te smerfie tak zeby bylo cie lepiej widac duzymi napisalem
|
|
Mnie dobrze widać i bez twoich duzych :):):) Ale dzięki za szacun :):):)
|
|
Pajace jesteście i pośmiewisko z tego miasta robicie. Spotkajmy się gdzieś, wszyscy zainteresowani, razem o tej samej porze gdzieś np: grobli, muszli obojętnie tyle jest pięknych miejsc w okolicy miasta wyludnionych o tej porze roku. Będzie fajnie jak dawniej kiedy nie było internetu, gsm , gps ,cbs i innych podobnych śmieci. A jak chłopa dopisze to i jako " masową impre" miasto zakwalifikuje lepiej w statystykach im wypadnie. bo do tej pory tylko grupowe im wychodzą najlepiej. likwidacja grupy lub infiltracja grupy itp. tylko termin ustalic trzeba na forum i miejsce spotkania zeby wszystkim pasował, ja osobiście wolał bym po 16 ale dostosuje sie do wyboru większości w dyskusji nie biorę udziału i nie zamierzam ale chętnie poznam niektóre autorytety i wymienię poglądy. Czarek W
|
|
Ale ja nie jestem zainteresowany :):) Mnie dobrze jest na forum :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |