Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłownia dla kobiet |
Chciałabym się zapytać o dobrą siłownię dla kobiet, albo gdzie kobiety będą mile widziane. Nie chodzi mi tu o zrzucenie jakiś zbędnych kilogramów (bo ich nie mam). Po prostu chcę się poruszać, porozciągać, wzmocnić mięśnie i nabrać więcej siły - ot tak dla samej siebie. Wszystkie aerobiki, ja tego nie krytykuję. Jednak ja chcę codziennie chodzić na zajęcia - niestety Panie instruktorki mi mówią, że wtedy za karnet trzeba zapłacić od 120 zł do 160 zł za miesiąc – sorry to odpada ta opcja. Dlatego między innymi wolę iść na siłownię. Stąd moje pytanie jaką polecacie siłownie, by kobieta mogła się tam odnaleść?? A może jest jeszcze jakaś chętna dziewczyna, która chce się dołączyć??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłownia dla kobiet |
wpisz sobie w google i nie pajacuj ha ha ha ha :)
|
|
ANGEL ja chętnie :))) Też planuję się wybrać na siłownię i mam ten sam dylemat :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Tylko i wylacznie intercosmetics h0jowe forum
|
|
Robciu - wiem, że wyszukiwarka nie gryzie - przewertowałam tamte posty i co albo coś z fitnessem babki polecają, albo siłownia typowo męska - chyba właśnie tam nie pójdę - cytuję: "pajacować". Poza tym nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie udzielaj - czytanie ze zrozumieniem się kłania :) Drzewko_szczescia - właśnie, a myślałaś o czymś już konkretnym??
|
|
ha ha ha ha haaaaaa , wolność słowa :)
|
|
Activia. Hantle, ławeczki i typowo "meskie" rzeczy masz na jednej sali,a bieznie,rowerki i "kobiece" urzadzenia masz na drugiej sali.Chodzi sporo kobiet. Ogolnie mowiac polecam. Karnet 80 zł.
|
|
EWA NAD MARZENIEM JEST BARDZO DOBRA DUZO PAN CHODZI TAM
|
|
Panie ,które chodzą do Ewy stają się podobne do słynnego 'Koksu"
|
|
Siłownia Wellness Club na basenie przy ul. Wyszyńskiego, lub siłownia Ewa - najlepsze kluby moim zdaniem. Najlepszy sprzęt i najlepsze warunki, w całej Łomży.
|
|
Wellness Club !!!
|
|
Jest jakaś strona internetowa tego Wellness Club?
|
|
Czy jest tam również sprzęt do ćwiczeń siłowych dla Panów?
|
|
który to już raz xxxANGELxxx pyta o siłkę...... ;-) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Dwukropek ... Bo powstają nowe, to pytam - mam prawo :) "Ewa" mi jakoś nie podpasowała , Intercosmetic całkiem spox, ale widzę, ze jest nowa - z chęcią się przejdę :) Jest może ktoś chętny??
|
|
Siłownia "EWA: nad kwiaciarnio "marzenie" :) full opcja + doradzenie ;d+ ulozenie diety+ zakres cwiczen :)
|
|
polecam siłownie nad marzeniem... polkm
|
|
ANGEL a kiedy chcesz iść? Bo ja naprawdę chętna jestem :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Od poniedziałku mogłabym, bo w weekend nie bardzo mogę :/ Jak coś to pisz: angel1669@wp.pl
|
|
Chodziłam z koleżankami do Relaxu i mimo wielu negatywnych opini, nam się tam podobało! Trener ułożył nam trening na wzmacnianie mięśni. Ogólnie mało dziewczyn tam chodzi, ale chociaż nie ma przepychu i kolejek. Mają dużo sprzętu i ceny przystępne, ja ze zniżką studencką płaciłąm 50 zł. ..easy come easy go..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |