Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cytaty z kobiecego forum |
Na początku było miło i kulturalnie... a teraz jesteśmy prawie dwa lata po ślubie i po czterech latach znajomości i mój mąż potrafi: Pierdnąć bez żenady...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cytaty z kobiecego forum |
haha no to chyba niedlugo rozwód bo takie wystepki nie moga byc tolerowane hahaha jak to mozliwe czlowiek ktory pierdzi nie spotykane rzeczy :)
|
|
Wiosna, las, ptaszki. Gawędzi student (po nieudanej sesji) z dziewczyną: - Nie wiem, co się ze mną dzieje? Chciałbym ulecieć daleko - daleko, schować się głęboko - głęboko, zaszyć się gdzieś cicho - cicho. Czyżby to miłość? - Nie, kolego. To zaczął się wiosenny pobór do wojska. ;]
|
|
„…bo ciągała mnie do kościoła” W rzeszowskim sądzie nie tak dawno, jako przyczynę rozwodu mąż podał „zbyt duży nacisk żony na chodzenie do kościoła oraz zmuszanie do słuchania Radia Maryja”. Nieszczęśliwy małżonek zmuszany był przez żonę do chodzenia z nią do kościoła 3 razy dziennie, a w domu słuchania Radia Maryja. Jeśli nie chciał – karany był brakiem posiłku, lub brakiem seksu.
|
|
a ja lubię pierdnąć bo to zdrowe.. :)
|
|
w sumie lepiej żeby trzech wąchało niż jednemu bok wyrwało.. :D lysy89
|
|
Moja jak pierdnie to mówi "babskie bździnki jak malinki" Co nie zawsze pokrywa się z prawdą, ale ona uważa tak właśnie.Więc kobitki więcej samokrytyki. Fireman
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |