Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wędlina u Łebkowskich |
Wydaje mi się że jest najlepsza,swojska. Dlaczego nie mają swojego sklepu tylko jeżdża po rynkach? A może mają? Wie ktoś gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wędlina u Łebkowskich |
maja swuj sklepfirmowy zaraz przy swoim zakladzie na ulicy nowogrodzkiej szary budynek
|
|
maja sklep na nowogrodzekij budynek z cegielki szarej taki jak plot :D a na rynek jezdza pewnie po to aby miec wiekszy utarg i o reklame przy okazji :D
|
|
na rynku mięsko kupują tylko wariaci
|
|
A co Łebkowscy na rynku inne sprzedają niż w sklepie?? :(
|
|
w niektorych sklepach tez maja swoj towar ;)
|
|
oj chyba nie taka dobra skoro reklama potrzebna
|
|
???? jak ja kupiłam w wakacje u niech na nowogrodzkiej to to wogóle nie miało smaku i żuło sie jak gume;/ mi tam nie smakowawło... ;p
|
|
moze byc tylko zeby mozna polamac na kosciach w kiełbasach czy nie umieja nic z tym zrobic
|
|
to wreszcie gdzie dobra wedlina?Ja np. kupuje z Ciechanowca w takim sklepiku przy blaszaku . Zaczelam na razie studiowac :))) tutaj http://www.wedlinydomowe.pl/forum/ i chyba przejde do praktycznej czesci ! Proste wykonanie jest takze na http://www.wielkiezarcie.com/ bagrmosen
|
|
Autor: Dafne (---.centertel.pl) Data: 02-10-09 21:28 oj chyba nie taka dobra skoro reklama potrzebna ...to nie była reklama...:) Z resztą zmieniam zdanie - najlepsza wędlina jest u Kuzi.
|
|
green zapytaj ich o kiełbasę z dziczyzny kup i później powiedz że zaniesiesz ją do sprawdzenia to im szczęka opadnie bo z dziczyzny to tam jest tylko nazwa OSZUŚCI !!!
|
|
wędlinę to najlepiej kupować na allegro
|
|
To Lepkowscy a nie Lebkowscy.Sami jestescie tegie łebki.
|
|
Ja tam wolę wędlinę z Podgórza, bardziej mi smakuje. A najlepsza tradycyjna, kupiona u gospodarza. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
wędlina Państwa Łebkowskich nie jest niczym nadzwyczajnym i powiem wiecej , że ma specyficzny smak którego nie wszyscy lubią. Z pewnościa nie jest to to co było produkowane za śp. zmarłego seniora rodu Łepkowskich. To co jest obecnie robione to całkiem inna bajka i daleko jest do doskonałości. Santreo
|
|
santero to w końcu jak oni się nazywają raz piszesz "Łebkowskich" a raz "Łepkowskich" ????
|
|
santreo ma rację poza tym to zależy też co kto lubi.
|
|
Nie ma idealnej masarni. Zawsze w którejś zostano dorzucoane do kiełbasy zmielone kości, nie świeże mięso itp. ;)
|
|
Green,od Kuzi też ta kiełbasa po 2 dniach ma kolor Twojego nicka.
|
|
ŁEPKOWSCY. Piszcie jak nalezy!
|
|
Jak by miała tyle konserwantów jak marketowa paczkowana to by była ładna po 2 tygodniach a nie dniach.Kuzia ma wyroby dość dobre a przede wszystkim dobry towar kładzie.I nie ma tych konserwantów napakowanych.
|
|
Od Łepkowskich wędlinka jest świetna, maja swoje jednak momenty, że jakość wyrobu się pogarsza, ale mojej ogólnej ocenie w skali 1-6 na 5 :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Jak najbardziej Polecam Łepkowskich ! Po zakupy mięsne wybieram się tylko tam :)
|
|
Masakra ...
|
|
jak człowiek sobie sam zrobi na wsi to naprawdę smakuje , a nie to błoto którym się zachwycacie z kilograma szynki robią dwa , a mi wychodzi niecały kilogram po wędzeniu koziol0
|
|
a ja lubię wódę i kobity chude ,
|
|
...a najlepiej wąskie w pasie bo dobrze pcha się....
|
|
Zmieniam zdanie, najlepsza u Kuzi :) ( dla tych co posądzali że robię reklamę...:D:D:D ) A propo, to wędlina z Kupisk, można tam bezpośrednio jechać i kupić? mają jakiś sklep tam? Bo np na dworcu zanim ja tam dotrę koło południa to juz przeważnie nic nie ma....:(
|
|
to jedz do frankfurterki na nowogrodzkiej, jakos ta sama co u pozostalych a przynajmniej odrobine nizsze ceny
|
|
Dzięki delfinka :)
|
|
delfinka, ale tam jest wędlina Kuzi, tak?
|
|
Przeeeeepyszna jest na dworcu PODLASIE. Kupiłam i nie dowiozłam do domu..zjadlam po drodze, pycha.. :)
|
|
Zdecydowanie u p. Kuzia najlepsze wyroby.
|
|
U kuzi kupisz szynki kiełbasy balerony a będziesz zadowolony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |