Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kubuś Puchatek- Przedszkole |
prosze o opinie przedszkole Kubus Puchatek na ul Sybirakow poniewaz zastanawiam sie czy wyslac tam swoje dziecko...prosze o jakies opinie osob ktore mialy stycznosc z tym przedszkolem. czy warto tam wyslac dziecko czy dzieci sa zadowolone z prowadzonych zajec czy jedzenie jest dobre itp z gory dziekuje:))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kubuś Puchatek- Przedszkole |
Są plusy i minusy.Na pewno najlepsze takie rozwiązanie niż zatrudnianie opiekunki która niczego nie nauczy.Co do przedszkola to moja opinia średnia,chociaż dziecko chodzi chętnie i je posiłki,które są dowożone. Ma kontakt z dziećmi, umie wierszyki i piosenki itp.i tylko to się dla nas liczy jako rodziców.Ale na pewno zapiszemy do Publicznego jak będzie już można.Decyzja należy do ciebie.
|
|
Ja powiem tak, jestem zadowolona z tego przedszkola, dzieci są dopilnowane, mała grupa więc i więcej czasu poświęcone indywidualnie dziecku. Dziecko z przedszkola przynosi dużo piosenek, wierszyków, a co najważniejsze lubi tam chodzić a myślę ze opinia własnego dziecka jest najważniejsza. Pozytywne dla mnie jest to że dzieci młodsze są w grupie ze starszymi a o za tym idzie młodsze uczą się od starszych a starsze uczą się opiekuńczości. Bezpieczeństwo i wychowanie mojego dziecka jest dla mnie najważniejsze dlatego mogę polecić to przedszkole. Wybór oczywiście należy do każdego osobiście
|
|
Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola już drugi rok. Jestem bardzo zadowolona. Pani Ewa jest kobietą ze wspaniałym podejściem do dzieci i potrafi do nich docierać. Moje dziecko było wielkim rozrabiakiem, którego potrafiła sobie szybko ułożyć. Wiem że moje dziecko jest tam bezpieczne. Polecam
|
|
ja rowniez nie moge napisac zlego slowa na temat tego przedszkola moje dziecko uczeszca tam juz rok jest spokojniejsze grzeczniejsze uczy sie kultury jak sie zachować typu prsze przepraszam dziekuje !!! ja jestesmy bardzo zadowoleni ale jak wyzej osba napisala czekamy az podrosnie i do publicznego go przeniesiemy ale po za tym polecam naprawde SUPERRRRRRRRRRR POZDRAWIAM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |