Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ferie zimowe |
Wiadomo że ferie to radocha dla dzieciaków, ale dla nas rodziców wydatki wydatki wydatki. Muszę podreperować budżet na wyjazd dla nich i potrzebuję wziąć chwilówkę i pomyśląłem o ViaSMS, ale dodam ze bank odpada na starcie. Dużo papierków. Nie mam niestety z kim pogadać o temacie finansów Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ferie zimowe |
I co w związku z tym ???
|
|
a co z wakacjami i feriami za rok ? jak teraz nie odłożyłeś grosza na bieżące to zanim spłacisz tegoroczne to już będą następne - i tak w koło Macieju !
|
|
broniewskiego przy zlotej rybce na dowod osobisty bralem
|
|
zezowate szczescie - niby masz rację tyle że kwota jaką bym potrzebował to jakieś 400-500 złotych, a po feriach i tak będe mieć przypływ gotówki więc pomyślałem że wzięcie chwilówki to mało ryzykowna opcja tym bardziej że czytałem o ViaSMS i wydaje się być ona rzetelną firmą
|
|
a mi się wydaję ,że to reklama ?!!! ------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------
|
|
czy przedszkola w ferie sa czynne? mariusz
|
|
Dzięki już sobie poradziłem ;) Polecam każdemu kto potrzebuje kasy, a wie że będzie mógł szybko spłacić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |