Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tort urodzinowy pokryty plastyczną masą cukrową |
Witam czy w łómży któraś cukiernia wykonuje torty urodzinowe pokryte i ozdobione nie śmietaną a plastyczną masą cukrową? Może ktoś z was jest zorientowany żeby oszczędzić sobie pielgrzymowania po cukierniach naszego miasta :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tort urodzinowy pokryty plastyczną masą cukrową |
|
Wiem bo zawsze u nich zamawiam, ale chciałabym coś innego zamówić na 1 urodziny dziecka :) Tort z masą cukrową są śliczne :) jak nie znajdę to zamówię w ABC bo sama nie będę eksperymentować z masą cukrową :P może w wolnej chwili spróbuję ale nie na roczek
|
|
ja zamawialam zamiast tortu babeczki, ale pokryte wlasnie masa cukrowa w okruszku, mozliwe,ze wrzucili zdjecia do swojej oferty.a na gorze byl may torcik, wiec na pewno to robia. wyszlo przepieknie, i to nie jest reklama
|
|
http://www.tortweselny.pl/ to jest strona do pani która zasłyneła nawet w świecie z tortów o jakie Tobie chodzi wprawdzie jest z ostrołęki i tam teraz pracuje jednak warto Barbara
|
|
Również popieram Pani Diana z Ostrołęki jest jak dla mnie mistrzynią podziwiam to co robi pełne pasji i profesjonalizmu . Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
ten chyba z masą plastyczną będzie: to te z ostrołęki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |