Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupić najtaniej soczewki |
jak w temacie ... nie chodzi mi o allegro... chodzi mi o najtanszy sklep w Łomży z soczewkami... pzdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupić najtaniej soczewki |
rossman
|
|
W Łomży nie ma tanich soczewek a te z rossmannu to się nadają do d..y, najlepiej jest zamówić na allegro ja za 6sztuk ACUVUE® OASYS™ with HYDRACLEAR® Plus place 59zł z przesyłka gdzie w Łomży są po 99zł
|
|
widzialem wlasnie na allegro Ciba Vision Optix aqua 6szt za 57zł u nas w optykach trzeba zaplacic za 1 szt 20 zł ( połowa ceny za to samo )
|
|
Na rynku ruskie mają po 5 złotych.
|
|
Ja kupuję soczewki miesięczne w Rossmanie i bardzo je sobie chwalę, a cena 19'99pln.
|
|
Nie jestem pewna, czy soczewki z drogerii to dobry wybór? Ja od kilku lat stosuję soczewki Intro+ zarówno w pracy jak i przy codziennych, domowych czynnościach. Polecił mi je mój optyk-może ty też wybierz się do specjalisty po poradę odnośnie soczewek? Nikt inny ci lepiej nie doradzi. Z resztą poczytaj na: http://zobacztozjzo.com.pl/intro.html czym warto kierować się przy wyborze odpowiednich soczewek i jakie są w ogóle ich rodzaje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |