Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
itex |
opinie proszę o zespole!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: itex |
jako zespół weselny grali bardzo fajnie
|
|
a coś więcej? potrafią fajnie poprowadzić wesele?
|
|
Byłem na weselu z nimi, są spoko grają na żywo, a nie puszczają gotowce i tylko grają na niewłączonym kibordzie jak wiele pseudozespołów. Ale jak dla mnie za dużo discopolo, być może para młoda tak chciała, ale tego nie wiem. No i długie i prostacki oczepiny to ich cecha rozpoznawcza. Najlepszy jednak jest zespół Grafit z Łomży, grają muzę dla wszystkich starych, młodych same hity i do tego jeden człowiek z zespołu jest jakby wodzirejem, prowadzi zabawy, umie coś tam skomentować, zachęcić do zabawy, wiedzą jak zareagować na zachowanie gości i zagrają wszystko co chcesz i co chcą goście.
|
|
sa niezli ale do lewiarzy z Piatnicy niemaja podlotu wcale a wcale
|
|
a zespół Grafit ma jakąś swoją stronkę żeby można posłuchać ich demo?
|
|
a ten grafit to niby na zywo dobre bylam na weselu jak niby grali szkoda muwic na zywo h h dobre
|
|
E tam Grafit! DejziDołziMekenticz,to jest zespol! Wystepuja nago w samych krawatach. Pelny czad jak biegaja miedzy stolami. Kobietki az piszcza!
|
|
Zobacz sobie www.zespolronix.pl i na pewno wspomnisz ty i twoi goście nie raz o chłopakach ze super zagrali na twoim weselu sam wiem bo grali u mnie u brata super
|
|
Zespol jest swietny. Wspaniale poprowadzili moje wesele, goscie bawili sie wysmienicie. Brat moj juz zamowil ich na swoje za rok. A co do "dlugich prostackich oczepin" absolutnie sie nie zgodze, bo oczepiny ustala sie z zespolem i oni robia wszystko zgodnie z tym co chcieli mlodzi. Jesli mlodzi wybieraja sobie dlugie i prostackie zabawy to wlasnie tak wygladaja oczepiny. Wiec trudno tu winic zespol. Sa bardzo otwarci na nowe pomysly i nie narzucaja swoich opinii. Nie zmienilabym swojej decyzji gdybym miala wybierac zespol jeszcze raz. Dziekuje Chlopcom z Itexu, ze tak swietnie bawilam sie na naszym weselu.
|
|
a ile bierze itex za granie na weselu? Lala22
|
|
1500 zl ale moze cos utargujesz,mi sie udalo:)
|
|
Rozumiem że robisz wesele i potrzebny ci jest zespół. Najlepiej rozmawiać z kamerzystami, jeżdżą po weselach i słyszą różne zespoły. Mają filmy z tych wesel, obejrzysz i podejmiesz decyzję. Jeżeli chodzi o kasę to wątpię aby jakiś zespól zagrał za 1500 zł.
|
|
dziękuje za opinię!
|
|
itex 3600plus droga
|
|
Tylko itex ma już zaklepane na 2 lata ale próbuj może znajdzie się jakaś luka jak ktoś zrezygnuje.
|
|
to ich strona www.grupaitex.pl
|
|
|
,
|
|
zdecydowanie lepszy jest zespół Flesz a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Od kiety ten itex gra na żywo .Ja tez byłem na imprezie jak grali bez rewelacji to samo co wszyscy tak na 3
|
|
Teraz gra dokupili trąbkę i saksofon.
|
|
To fakt terminy mają zajęte. Świetnie grają jak i śpiewają.
|
|
Itex jeden z najgorszych zespolow disco polo.Polececam zespol Robins graja i prowardza wesele rewelacyjnie. ....
|
|
ale to zespół z Kolna i jeżdzą BLM m-ami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |