Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chwilówka. |
czy w łomży istnieje inna firma taka jak provident. a
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chwilówka. |
activia Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
a ogolnie to takie rzeczy i przez neta zalatwisz..tzn chwilowki :)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
U mnie możesz zalatwić.
|
|
moja znajoma brała chwilówkę na Farnej i była bardzo zadowolona, bo została szybko obsłużona i szybko miała pieniądze na koncie. w tym temacie mogę tyle podpowiedzieć.
|
|
faktycznie, słyszałam. to chyba tam w tej małej placówce pekao sa z żubrem.
|
|
a co tam na tej farnej jest oprocz invest banku Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
czy potrzebne sa jakies zaswiadczenia aby dostac pozyczke
|
|
z tego co wiem to znajoma na dowód osobisty brała chwilówkę i za chwilę miała odpowiedź.
|
|
moderator a co provident nie chcę ci już dawać?
|
|
Chwilówki są na rondzie Kościuszki w miejscu, gdzie był "Jantar". To właściwie chyba adres Długa 1.
|
|
A gdzie mają ofertę 1 pożyczki za darmo?
|
|
a nie lepiej w banku?
|
|
jasne, ze dużo lepiej. Ale ludzie nie myślą i pakują się w chwilówki
|
|
Zapraszam do biura Multi Sfera w Łomży ul. Długa 1 (budynek Starego Jantara, przy głównym rondzie) Pożyczki poza bankowe, a także kredyty i pożyczki bankowe. Wszystko w jednym miejscu, bez żadnych opłat pośredniczych. Telefon kontaktowy: 603 839 521
|
|
Jeśli macie zamiar brać chwilówkę, to dowiedzcie się najpierw, co jest do tego potrzebne. Na https://xn--poyczki-online-cdd.pl/co-jest-potrzebne-aby-wziac-chwilowke-jakie-dokumenty-dane-zaswiadczenia/ jest artykuł, który przybliża to zagadnienie.
|
|
w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j trollu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |