Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsze last minute ? |
Witam Poszukuje dobra ofertę last minute na ferie do egiptu ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsze last minute ? |
byłem w grudniu polecam http://www.ubezpieczenialomza.eu/last-minute
|
|
przecież najlepiej jest załatwiać takie sprawy przez internet, zawsze tak robie i wszystko odbieram już u operatora na lotnisku, a kupuje przez traveligo.pl albo travelplanet.pl
|
|
Wsiąść do pociągu byle jakiego, Nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet, Ściskając w ręku kamyk zielony, Patrzeć jak wszystko zostaje w tyle.
|
|
ja polecam acapulco travel, 86 215 76 76 zadzwoń zapytaj, był temat o biurach podróży, możesz poczytać onaion
|
|
I jeszcze easygo.pl , wakacje.pl , 2,3 doby przed wylotem.
|
|
nie oszukujmy się 2, 3 doby przed wylotem kupisz hotel poniżej standardów, jak chcesz wypasiony, z bardzo dobrymi opiniami - to pewnie już za późno onaion
|
|
onanion, jest taki wybór że zawsze można wybrac coś dobrego, duzo zależy od kierunku.
|
|
czy na necie czy w biurze cena ta sama, więc po co, ja lubię wiedzieć co podpisuję, to nie bułka, że ją wysrasz :D onaion
|
|
Zawsze są opinie klientów naszych i zagranicznych , no problem. Co jesteś taki wulgarny?
|
|
Również byłam na wycieczce z biura Sun Rest i gorąco polecam. Na pewno pojadę z nimi w wakacje. http://www.ubezpieczenialomza.eu
|
|
waśnie przejrzałem stronę, za mały wybór, niestety, nie wiadomo jaki touroperator, z wynalazkami nie latam, a hotel Sunrise polecam onaion
|
|
Zachęcam do odwiedzenia biura tam mają o wiele więcej ofert. Agentka z biura wynalazła bardzo ciekawą ofertę do Egiptu z Sun & Fun (byłam zadowolona)
|
|
milena 123, szukam Kenia, Meksyk dla rodziny z dzieckiem do 12 lat - pomożesz? wylot między 30.01-10.02 na 2 tyg. Może Twoja agentka coś wynajdzie, z chęcią porównam dziękuję onaion
|
|
Nie wiem musisz iść i się zapytać biuro znajduję się na Wyszyńskiego. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |