Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół z saksofonem |
Witam:) Poszukuję dobrego zespołu na wesele z saksofonem:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół z saksofonem |
Prawie każdy zespół ma w swojej ofercie saksofon. Ja ostatnio byłam na weselu, gdzie grał zespół Boss- rewelacyjnie grał Pan na saksofonie. Zespół na wesele to rzecz gustu i upodobań. Poszukaj stron z zespołami, posłuchaj i zobaczysz co Ci się podoba. Było już wiele postów na temat Poczytasz i na pewno coś wybierzesz co Ci się spodoba.
|
|
Witam, polecam zespół Waders. Super grają i dobrze bawią na weselu: biesiada itp. też są. Graja też na saksofonie. Możesz zajrzeć na ich stronę: www.waders.internetdsl.pl.Warto.
|
|
Boss może być.
|
|
no prosze:) moj kolega gra w zespole i wlasnie na saksofonie:)http://www.youtube.com/watch?v=nc3MAtCozCM
|
|
u mnie grał BOSS i było ok. Goście zachwyceni, ja troche mniej, ale w sumie to głownie chodzi o to, żeby weselnicy byli zadowoleni. Fajnie prowadzą imprezę, dynamicznie, kontrolują sytuację. POLECAM
|
|
a dlaczego nie byłaś zachwycona?? A może znacie jakiś zespół z saksofonem z poza Łomży??
|
|
No wlasnie o to kontrolowanie sytuacji mi chodzilo - takiego konkursu to nie, pierwszy taniec proponujemy tak a jeśli inny to już jakieś ale, 50 zl za dedykacje od gosci... Ogolnie wszystko na bardzo wysokim poziomie, ale wymarzony zespół dla mnie powinien być bardziej elastyczny. Pozdrawiam!
|
|
Polecam zespół Sonetic ,Świetnie grają a goście przy ich muzyce świetnie się bawią:-).
|
|
Witam gram w jednym z zespołów łomżyńskich osobiście nie gramy na saxie ale mogę ci dać namiar na braci rożków a jest nim znany i lubiany zespół TOP ja osobiście mogę ci go polecić Andrzej-502516883.
|
|
Polecam TOP!!! Na moim weselu grali i było suuuperrrr!
|
|
Miałam możliwość bawić się na weselu gdzie grał zespół TOP i nie byłam zachwycona...Mogę dowiedzieć się coś więcej na temat zespołu Sonetic? mają jakoś stronkę?
|
|
BOSS nie polecam.są sztywni i tak naprawdę nie umieją grac są tylko" obkuci wszystkiego na blache" nie wiedziałem że z muzyką tak się da?:)
|
|
Da się da i nie tylko z muzyką.
|
|
|
Zdążyłam już posłuchać repertuaru zespołu Boss na ich stronie;) Tylko co innego posłuchać a zobaczyć na żywo jak grają i prowadzą wesele... Znalazłam stronę zespołu Atlantik z Łomży- może ktoś wypowie się na temat tego zespołu? Dziękuje za wszelkie propozycje i komentarze dotyczące zespołów:)
|
|
Kapela Es to zespół grający na żywo. Damskie i męskie głosy, instrumenty akustyczne i elektroniczne. Szeroki repertuar utworów tanecznych. Muzyka energetyczna z brzmieniem gitary, akordeonu, saksofonu, instrumentów klawiszowych i perkusji. Wieloletnie doświadczenie na scenie. Szybkie info na tel. 510 066 338 strona http://www.kapelaes.pl/ Zapraszamy.
|
|
Na moim weselu graŁ Atlantik z Łomży. Polecam :P :)
|
|
Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.musicaudio.pl/gitary-akustyczne/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu muzycznego Music Audio. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |