Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiono! |
Dzisiaj (02.01.12) w III LO w Łomży zgubiono tel Samsung Galaxy mini. Uczciwego znalazce prosze o oddanie telefonu do szkolnego sekretariatu badz o kontakt: gg 33597792 lub email anulka24118@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiono! |
Ile za znaleźne? ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Duzo a masz jakies info?
|
|
pewnie z 2x.
|
|
sprzedany w komisie za 200 zł , impreza jeszcze trwa, co prawda Stefan zaliczył zgona , Teresa modli się do sedesu ,wpadniesz to przecież za twoje pijemy
|
|
Jacy Wy ku*wa zabawni, a za jakiś czas któryś z komentujących zostawi laptopa na przystanku lub coś w tym stylu to będziecie żalić się na forum.
|
|
Myślałam, że na tym forum są inteligentni ludzie, ale widzę że się myliłam...
|
|
Zenit i Magda z dusza matki Teresy czy Wy jesteście naprawdę tacy tępi ????? kto ku...rwa w dobie kryzysu odda Ci telefon ?????? Zenit MPK-ami sam jeździsz i w dodatku jesteś taki roztargniony ze z chaty wychodzisz bez spodni , pffffff obrońca uciśnionych
|
|
A laptopa oddali ? oddali i co Ty na to MR.Y ???
|
|
cuda się zdarzają a szansę trzeba wykorzystać.
|
|
A Ty MR.Y jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to się nie udzielaj. Plebs nie ma prawa głosu... Zawsze warto spróbować, bo na tym świecie bywają i uczciwi ludzie, zapewne w przeciwieństwie do Ciebie...
|
|
Magdo, myślę, że jak ktoś by znalazł i chciałby oddać, to by zadzwonił pod jakiś nr z Twojej komórki, albo odniósłby do sekretariatu w szkole. Nie mniej jednak życzę powodzenia w odnalezieniu :))
|
|
tez raczej cienko to widze jak sie nie znalazl wciagu kilku h
|
|
Dziękuję za miłe słowa, też tak myślę, nie mniej jednak mam jeszcze nadzieję, że go odzyskam. :)
|
|
Nadzieja matką głupich...
|
|
przechlany
|
|
Nie przesadzajcie, że wszyscy ludzie to złodzieje, którzy łaszą się na telefon. Są też ludzie uczciwi. Dlatego dziewczyna pyta, chociaż wątpie, że go odzyskasz. Kilka dni temu wysunął mi sie z kieszeni telefon w sklepie i zorientowałam się przy kasie, usłyszałam, że ktoś na głos krzyknął "Znalazłem telefon czy to kogoś z panstwa". Samej udalo mi sie nie raz znaleźć ale zawsze dzwoniłam pod ostatnio wybrany numer i oddawałam. Nie ma co się bogacić na ludzkim nieszczęściu.
|
|
Zasada pierwsza - nie karmic troli. Zasada druga - patrz poprzednia. Niech sobie dowcipkuja.
|
|
Magda nie mierz mnie swoją miarą , to nie jest dział ogłoszeni , jesteś taka mądra , nie stać Cie na to żeby ruszyć tłuste dupsko i przejść sie na policje , zgłosisz zaginiecie telefonu , jeżeli ktoś użyję twojego wypasionego najnowocześniejszego mega telefonu to policja może go namierzyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
To może mnie oświeć i powiedz na jakie tamaty tu się pisze... I tak dla Twojej wiadomości na policji już byłam wiec jeśli nie wiesz to się może nie wypowiadaj a grube tłuste dupsko to masz ale Ty...
|
|
MR.Y w dobie kryzysu? Hahaha! Ale Ty jesteś głupi, taki kryzys, że nikogo nie stać na telefon i trzeba przywłaszczać sobie czyjąś zgubę? Kto by oddał? Ja bez wahania zwróciłbym znaleziony telefon czy portfel, mam własny więc dlaczego mam wykorzystywać cudze nieszczęście? I nie łykaj tak wszystkiego czym karmią Cię media.
|
|
Zenit , koński zwisie , mama pozwoliła włączy kompa ????? czytając twoje wypociny mogę śmiało powiedzieć ze jesteś ministrantem i należysz do grupy Harcerskiej Patki Ptakom , jeżeli jest tak jak mówisz o Sobie to zmowie za Ciebie koronkę po mszy w Niedziele a jak już dorośniesz i będziesz startował z ramienia PIS-u na prezydenta to oddam na Ciebie głos .pamiętaj każdy ma swoja cenę , Ciebie może telefon nie kreci czy portfel ale odpowiednia ilość forsy zrobiłby Ci galaretę z mózgu
|
|
MR.Y Dokładnie każdy ma swoją cenne...
|
|
MR.Y Haha aleś Ty elokwentny :-) Wyglądasz mi na takiego malutkiego internetowego szczurka, plującego jadem ale tylko zza monitora, a wychodząc na ulice(choć pewnie rzadko to robisz) trzymasz łeb miedzy jajami, jak już mijasz grupkę jakichś ludzi to srasz w gacie. Bo tylko taka internetowa gnida gotuje się ze złości, gdy brak mu argumentów. Dziewczyna zgubiła telefon a Ty wyskakujesz mi z jakąś "odpowiednią ilością forsy". Ja Ci o chlebie Ty mi o niebie. Albo poproś rodziców o lekcję kultury albo po prostu daruj sobie wypowiadanie się publicznie bo robisz to w sposób arcy żałosny. Pozdrawiam :-)
|
|
Zenit, zgadzam się z Tobą w 100% :)
|
|
A tak w ogóle Magda nic nie wiadomo o telefonie?
|
|
Zenit gnido gorsza od Paździocha , ty wyglądasz zza sukienki mamy najczęściej, nie prosiłem cie żebyś pisał swój życiorys przecież rozmawiamy o telefonie , idź sobie z Madzieą zróbcie sobie po lasce i zakończmy temat , wypierdku społeczny
|
|
Ej Paździoch to jest klawy gośc;-)
|
|
Hahaha co post to widać coraz lepiej Twój debilizm, co Ty masz się z tą mamą, jakiś uraz z dzieciństwa? Wysil swoją łepetynę i wymyśl coś bardziej na poziomie, bo nie chce mi się kucać aby sięgnąć Twojego poziomu inteligencji :-)
|
|
Zenit, no niestety nic nie wiadomo pewnie juz go nie odzyskam :( a Ty MR.Y jesteś jakiś nienormalny gdzie Ty sie ulągłeś? Weź się za siebie człowieku i zacznij się leczyć o ile nie jest już za późno... A najlepiej bedzie jak przestaniesz sie tu udzielać skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |