niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ubranka dziecięce - gdzie oddać?

Witam, gdzie można oddać używane dziecięce ubranka od 0 wzwyż ? Mam ich trochę a miejsca nie wiele. Może do jakiegoś ośrodka pomocy, domu dziecka..?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ubranka dziecięce - gdzie oddać?

może napisz ogłoszenie

postawa godna uznania, bardzo cenię ludzi , którzy pomagają drugiemu człowiekowi, także niech ci się szczęści, dobra kobieto :)

onaion

I jak Wam po świętach troszkę gorzałki zostanie to też piszcie.

bocianka jak na ciebie przystało błyszczysz ptasim móżdżkiem.
Wyluzuj i nie rób siupy z ludzkiego odruchu serca.

sunsolar@wp.pl odezwij się do mnie mam osobę potrzebującą z noworodkiem chętnie przyjmie je

pkps przyjmuje takie dary i przekazuje dalej. mops pewnie tez wie kto potrzebuje. a moze i caritas???????????????????????????/

... & vice versa!

poszukaj tutaj ,byla kobieta ktora prosila o takie rzeczy -mialam email ale nie moge wejsc na swoja poczte aby podac adres. Moze powtorzy prosbe? czekaj cierpliwie. naprawde daj komus potrzebujacemu , bo ja np. spotkalam na szmatlandzie swoje rzeczy ,ktore wrzucilam do pojemnikow PCK stojacych na osiedlu -przezylam szok! Ksiazki oddaje do domu dziecka ale wspolnie z kuratorem sadowym i twardo uprzedzilam ,ze jesli znajde gdziekolwiek to koniec wspolpracy! a tak pozaznaczalam ,ze rozpoznam w piekle:))

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Ja kilka rzeczy sprzedałam na allegro i jednej z osób , która o to prosiła , wysłałam dużo więcej niż wylicytowała, po ich otrzymaniu wystawiła je zaraz na sprzedaż... macie rację, może zapytam w mopsie

do maniaxxx:to ubranka dla chłopca czy dziewczynki, jakie rozmiary i w jakiej cenie?

to są ubranka do półtora roku, dla dziewczynki, chcę je oddać osobie w trudnej sytuacji a nie sprzedawac. Po niedzieli dowiem się w mopsie, może przez nich skontaktuję się z taką osobą

dom samotnej matki koło Wizny? Moze tam?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org