Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ubranka dziecięce - gdzie oddać? |
Witam, gdzie można oddać używane dziecięce ubranka od 0 wzwyż ? Mam ich trochę a miejsca nie wiele. Może do jakiegoś ośrodka pomocy, domu dziecka..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ubranka dziecięce - gdzie oddać? |
może napisz ogłoszenie postawa godna uznania, bardzo cenię ludzi , którzy pomagają drugiemu człowiekowi, także niech ci się szczęści, dobra kobieto :) onaion
|
|
I jak Wam po świętach troszkę gorzałki zostanie to też piszcie.
|
|
bocianka jak na ciebie przystało błyszczysz ptasim móżdżkiem. Wyluzuj i nie rób siupy z ludzkiego odruchu serca.
|
|
sunsolar@wp.pl odezwij się do mnie mam osobę potrzebującą z noworodkiem chętnie przyjmie je
|
|
pkps przyjmuje takie dary i przekazuje dalej. mops pewnie tez wie kto potrzebuje. a moze i caritas???????????????????????????/ _____________________________________ ... & vice versa!
|
|
poszukaj tutaj ,byla kobieta ktora prosila o takie rzeczy -mialam email ale nie moge wejsc na swoja poczte aby podac adres. Moze powtorzy prosbe? czekaj cierpliwie. naprawde daj komus potrzebujacemu , bo ja np. spotkalam na szmatlandzie swoje rzeczy ,ktore wrzucilam do pojemnikow PCK stojacych na osiedlu -przezylam szok! Ksiazki oddaje do domu dziecka ale wspolnie z kuratorem sadowym i twardo uprzedzilam ,ze jesli znajde gdziekolwiek to koniec wspolpracy! a tak pozaznaczalam ,ze rozpoznam w piekle:)) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ja kilka rzeczy sprzedałam na allegro i jednej z osób , która o to prosiła , wysłałam dużo więcej niż wylicytowała, po ich otrzymaniu wystawiła je zaraz na sprzedaż... macie rację, może zapytam w mopsie
|
|
do maniaxxx:to ubranka dla chłopca czy dziewczynki, jakie rozmiary i w jakiej cenie?
|
|
to są ubranka do półtora roku, dla dziewczynki, chcę je oddać osobie w trudnej sytuacji a nie sprzedawac. Po niedzieli dowiem się w mopsie, może przez nich skontaktuję się z taką osobą
|
|
dom samotnej matki koło Wizny? Moze tam?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |