Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Geodezja. |
Witam,swoją przyszłość wiąże z geodezją i mam kilka pytań. W tym oku wybieram się do szkoły średniej i mam pewien dylemat. Czy lepiej wybrać technikum geodezyjne ( z tego co wiem w drzewnej nie jest za wysoki poziom :( ) czy lepiej iść do liceum ( np. I lub II ) i pójść na rozszeroną matematykę geografię i fizykę? Proszę o pomoc i bez głupich odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Geodezja. |
Lepiej iść do dobrego liceum.
|
|
Idź na praktyki do byłego herszta. Pokaże ci jak wytyczać słupy pod budynki wielkopowierzchniowe...
|
|
isc do liceum, tam sie ogarniac z matematyka i fizyka i isc pozniej na dobre studia na kierunek geodezji
|
|
powiem tak jakby w łomży było dobre technikum geodezyjne to lepiej iść do technikum, później na studiach byś miał/a troszkę lżej, ale niestety nie ma takiego w łomży więc radze dobre liceum
|
|
W przypadku Łomży, to tylko liceum. Pod żadnym pozorem nie pchaj się do technikum.
|
|
haha powodzenia z panią KL w drzewnej, zagrożenia murowane (najprawdopodobniej cała klasa) bo tłumaczyć nie umie i potem 3x powtórka klasówki ostatniej szansy. Przychodzisz do szkoły w dobrym humorze, a na pierwszej lekcji te babsko przychodzi i objaśnia, że dziś poprawa na ostatniej lekcji xD. A egzamin zawodowy zdało 2/25 :), zdawalność matury to 25%. Nigdy więcej... ---------------------------------------------
|
|
po za tym budowlanka też chyba chce profil geodezyjny utworzyć, ale chyba im się nie udało znaleść chętnych ---------------------------------------------
|
|
Dobra i rzetelna firma geodezyjna to http://gknprojekt.pl/ oni zapewniają kompleksowe usługi geodezyjne i budowlane. Współpracują z klientami indywidualnymi ale też z firmami. Polecam ich serdecznie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |