Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuje Adwokata |
Witam poszukuje dobrego i w miarę taniego adwokata, który napisał by mi zażalenie na wyrok sądowy w sprawie karnej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuje Adwokata |
www.tani-adwokat.net.pl
|
|
Magdalena Stachowiak Nosalik,lub jej matka kancelarie ma tam na Dwornej na I piętrze nie wiem jak z kosztami czy dla Ciebie to będzie niedorogo, ale babka jest naprawde "cięta" w adwokackim znaczeniu i zawsze znajdzie haczyk żeby coś na twoją korzyść zrobić Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Trzeba było nie rozrabiać ....
|
|
Transponder wes nie przesadzaj chlopak ma problem a ty gadasz głupoty... Jak bedziesz cos wiedzial ile bierze za porade to daj znac moze sie kiedys przydac:/
|
|
Fakt jest taki musisz zatrudnić dwóch adwokatów. 1 taniego , 2 dobrego... Sorki ale taka prawda
|
|
fanka bocianka to mój szkielet oddaj go !!! haha
|
|
To czemu za mną łazi??? zabieraj go. Dzieci straszy.To zboczeniec jakiś albo zoofil.
|
|
HokusPokus... cięta to może i jest, ale pod jej przewodnictwem jako pierwszy w polsce dostałem wyrok skazujący na karę bezwzględnego pozbawienia wolności z "niskiego" paragrafu. Nie wiem czy ta sprawa była ustawiona jakaś, czy ona się kiepsko starała, ale nie miło wspominam ten czas... Z papugami ostrożnie trzeba, wybulenie grubej kasy nie gwarantuje skuteczności. "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
Pani mecenas Cymek Grażyna rzeczowa, skuteczna, profesjonalista no i nie "ździera" jak np. wymienione wyżej. mc
|
|
Adwokat Elżbieta Maleszewska tel. 503 827 837 w Łomży przyjmuje na Al. Legionów 7, ale ma też Kancelarię w Ostrowii Mazowieckiej. Polecam Panią adwokat, robiła aplikację prokuratorską, więc prawo karne ma w paluszku.
|
|
Także polecam Adwokat Elę Maleszewską. Super babka, uczciwa, nie naciąga klienta jak to robią adwokaci w/w. Panuje powiedzenie wśród adwokatów"znajdź głupiego chłopa a paragraf sam się znajdzie". Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka : -)
|
|
Swego czasu moją sprawę (z sukcesem i za całkiem przyzwoitą cenę) prowadził adwokat z Białegostoku, po aplikacji prokuratorskiej, doktorat z prawa karnego, chętnie bierze sprawy z innych miast ogólnie bardzo przejmuje się sprawą i cały czas ręka na pulsie. Tel. 604287157
|
|
Polecam usługi prawnicze e-prawnik.pl portal prawniczy, szybko i w miare tanio korzystałem przy rozwodzie sowim, odpowiadała mi ich pomoc. tutaj daje ci linka od ich formularza https://e-prawnik.pl/zamow-opinie/
|
|
Polecam usługi prawnicze e-prawnik.pl portal prawniczy, szybko i w miare tanio korzystałem przy rozwodzie sowim, odpowiadała mi ich pomoc. tutaj daje ci linka od ich formularza https://e-prawnik.pl/zamow-opinie/
|
|
Jesli ktoś kogoś pomawia kogoś o naciaganie , jest to znieważenie w związku z tym radzę powstrzymać sie od tego rodzju komentarzy . katarzyna 3
|
|
Pomawiam pana Y za to że bierze 500 PLN za sam wgląd w akta sprawy:)))
|
|
przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony,
|
|
Wiem, że w miastach Katowice i Wodzisław Śląski pracuje bardzo dobry adwokat Patryk Riedel. Specjalizuje się w takich dziedzinach jak sprawy rodzinne, rozwód, alimenty. Koleżanka z pracy korzystała z jego usług i naprawdę wszystko poszło sprawnie i gładko, a przede wszystkim bezstresowo i z pozytywnym zakończeniem. Kontakt to pana jest na jego stronie http://www.adwokat-riedel.pl/ . Uważam, że w takich sprawach warto jest korzystać ze sprawdzonego adwokata.
|
|
do przemko91 adwokat Agnieszka Zemke-Górecka Białystok - nr poszukaj w necie [ jeśli będzie miała czas to nie szukaj innych ] 1- sam zacznij czytać Kodeksy i wtedy nie ma znaczenia jakiego masz prawnika , bo bez choćby minimalnej wiedzy prawniczej daleko możesz nie zajechać z kimś z \"łapanki\" , bo prawnik używa \"szablonu\" , 2- postaraj się o przeniesienie sprawy np do Ostrołęki albo do Białegostoku sami swoi
|
|
Dobrze radzi osoba powyzej - postaraj sie o przeniesienie sprawy. Ja ze swojej strony mogę polecić mecenasa Dariusza Staniszewskiego. Nam pomógł juz w kilku sprawach.
|
|
Polecam Pana Dariusza Mieczkowskiego . Jest dobry w tym co robi. Nie zada wygorowanych cen. Jest mlodym czlowiekiem godnym zaufania i polecenia dari
|
|
Nie podniecajcie się. Temat z 2011. Troll odkopał by zareklamować jakiegoś podrzędnego papuge z Katowic.
|
|
Może Marcin Gałązka? Słyszałam, że to bardzo dobry adwokat z Lublina - http://kancelaria-galazka.pl/radca-prawny-lublin Ma za sobą wiele wygranych spraw i cieszy się bardzo dobrą opinią. Może ci pomóc w rozwiązaniu Twojej sprawy.
|
|
Ludzie, a bo to mało adwokatów w Łomży?
|
|
Ze swojej strony mogę polecić kancelarią Kancelarię Adwokacką Koschel – Sturzbecher. https://adwokaci-ks.pl/. Mają tam specjalistów w różnych dziedzinach. Cieszą się dobrymi opiniami więc warto spróbować się umówić na spotkanie.
|
|
chojowo muszą działać ci adwokaci z kancelarii Koschel – Sturzbecher skoro zlecają spamerom reklamę swojej działalności :)
|
|
Dexa to troll więc nie korzystajmy z jego reklamowanych pseudo firemek.
|
|
Jeżeli chcesz dobrego adwokata który pomoże ci w każdej skomplikowanej sprawie to polecam ci Kancelarią Adwokacka Kancelaria Koschel-Sturzbecher . Pani Agata jest to osoba bardzo pomocna, wszystko na spokojnie wyjaśni, podpowie i na pewno ci pomoże.
|
|
Zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi kancelarii prawnej w Warszawie - kancelaria prawna , gdzie uzyskałem profesjonalną pomoc i bardzo indywidualne podejście do klienta. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |