niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Traktowanie chrześcijan w krajach islamskich

http://pokazywarka.pl/wwghqg/
Założę, się że troliki przyjdą tu na popas a nie tam gdzie rozsypałem dla nich karmę.
Szkoda, że normalni już uciekli z tego forum opanowanego przez trolików.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Traktowanie chrześcijan w krajach islamskich

Dobra dobra, a setek lat krwawych krucjat pod krzyżem to wcale nie było... Teraz niech muzułmanie się pobawią... Żydzi wciąż czekają na swoją kolej.

"19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."

Sądzisz, że na krucjaty chodzili właśnie ci zamordowani ludzie ze zdjęć? O sancta simplicaris!!!

Frozen69 - co byś powiedział na taką scenkę: przychodzi do ciebie Indianin:
- Ty jesteś Frozen69?
- Tak
- Jesteś biały?
- Tak, jak się wykąpię.
W tym momencie Indianin wyciąga nóż i wbija ci pod żebro:
- Biali zabijali moich przodków. Teraz ja zabiję ciebie.

Uważasz to za sprawiedliwe?

Protagoras jesteś o tyle naiwny o tyle gdzie się urodziłeś. Powiedz mi która wiara nie szuka takich jak ty właśnie fanatyków. Urodził byś się w którymś z państw Afryki wierzył byś w moc świętego banana

Ja wam mogę powiedzieć jakie jest gnojenie Chrześcijan w parafii pod wezwaniem Św. Andrzeja Boboli w Łomży.

Mogę wam powiedzieć jak gnojenie chrześcijan ignorowane i ukrywane jest przez Łomżyńską kurię aby "nie dotarła" do Biskupa.

Ja wam mogę powiedzieć jak w przy użyciu sprzętu zainstalowanego na jednej z plebanii rzymskokatolickich Diecezji Łomżyńskiej dokonano kradzieży mojej skrzynki mejlowej z której nadałem korespondencje do Nuncjatury Apostolskiej. Mam zeznania księdza który składając wyjaśnienia na policji wił się jak wąż oraz dwoił i troił fakty którym następnie zaprzeczał.

Bolesne traktowanie chrześcijan przez religijną konkurencję nie boli mnie tak jak bolesne traktowanie chrześcijanina (które sam osobiście doświadczyłem) przez katolickich - rzymskokatolickich sąsiadów i parafialną rodzinę kierowaną przez ojca parafialnego nie tylko i niekoniecznie Ojca Rydzyka

Jestem Chrześcijanin zaszczuty przez chrześcijan z parafii proboszcza Księdza Andrzeja Popielskiego.
Jaki proboszcz obłudny taka obłudna parafia, zaszczują Jezusa kiedy między nimi z rózgą stanie tak samo jak zrobili to żydzi wierni swoim Panom arcy kapłanom.

tak jak chrześciajanie traktowali i traktuja innych tak samo są traktowani - trzeba w końcu wypić to piwo co sie przez wieki warzyło.

Santreo

Mr_Andrzej--------opisz meritum sprawy a nie polgebkiem rzucasz slowami.masz niepowtarzalna okazje udowdnic ,ze Bog jest taki sam w kazdej religii i cala ludzkosc modli sie tylko do jednego Boga !!! a niby ci "kaplani" to zlo , i krwiopijcy ,ktorzy sieja nienawisc.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

No nie wiem może to przeze mnie wielki Pan Stefanek nie zagrzał tu miejsca na dłużej trudno powiedzieć jaka jest prawda o Jego "Przedwczesnym" odejściu na "emeryturę" (? ) w sytuacji kiedy prawdy wśród Kapłanów się nie upublicznia i kiedy prawdę w śród kapłanów się ukrywa.

Szatan -> Szamani -> duchowni -> Kapłani , Arcy kapłani -> Biskupi

Religijny człowiek wierzącemu człowiekowi wilkiem. Jaka religia takie religijne wilki w parafialnym Polskim narodzie.

....i takie parafialne wilki w innych religiach kultach (kulturach)

Gdzie totalitaryzm vel terroryzm ma swoje źródło - tu gdzie jest jego przyczyna ?

terroryzm "Islamski"
http://www.youtube.com/watch?v=cDAfiI6hVXQ

terroryzm "Rzymskokatolicki"
http://www.youtube.com/watch?v=wbaihbSHrS0

Czym te terroryzmy się różnią, czyż w rzeczy samej niczym, czyż tylko skala między nimi jest "chwilowo" inna ?

twojPsychiatra - dlaczego sądzisz, że jestem wyznawcą jakiejś religii? Po stylu pisania zgadłeś jako psychiatra? To napisz jakiej religii jestem wg ciebie wyznawcą.

Mr_Andrzej - tobie ksiądz ukradł skrzynkę mailową i twierdzisz, że boli cię to bardziej niż kobietę , której muslimy wbiły krzyż w głowę?

santreo - skoro kogoś traktowałeś tak jak muslimy traktują innowierców to powinieneś za to odpowiedzieć. Nie sądzę, żeby cia zamordowani zrobili komuś krzywdę.

Ten być może ksiądz - księża nie ukradł - nie ukradli (oni zawsze działają kolegialnie) tej skrzynki mejlowej a raczej korespondencji w niej zawartej bez powodu a raczej bezpodstawnie.

Nie znasz Pan Katolickiego "Krzyża i Chrystusa" który by w tej poczcie opisany a do którego chrześcijanin w Łomży był "przybity przez lokalny "sanhedryn" rzymskokatolickich arcykapłanów".

Szanowny panie Protagoras patrzysz w gwiazdy, w niebo - widzisz co się dzieje daleko na przykład w Sudanie a parafialnego gówna kapłańskich fałszywości pod własnym nosem nie dostrzegasz. Dalekowidz jakiś czy co?

W odniesieniu jak wyżej.

RIPOSTA
do przedmówcy podpisującego się Protagoras.
Podobnej riposty używał Jezus do swoich kapłanów którzy go w końcu zaszczuli.

Dotyczy prześladowań chrześcijan przez księży i skradzionej skrzynki mejlowej odzyskanej dzięki policji.

Ten być może ksiądz - księża nie ukradł - nie ukradli sami (oni zawsze działają kolegialnie) tej skrzynki mejlowej a raczej korespondencji w niej zawartej bez powodu a raczej bezpodstawnie.

Kapłani są rozpasani i bezkarni tak samo jak szatan na ziemi

Jeżeli już dociekamy kto zaczął prześladować i kogo, to proszę- krótki rys historyczny:
http://www.bryk.pl/teksty/liceum/historia/%C5%9Bredniowiecze/4872-ekspansja_arab%C3%B3w.html
http://www.historia.rekto.net/2a/2.htm
To tak w skrócie.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Sama wiara w boga (jakiegokolwiek) nie byłaby może niczym złym, ale tylko do czasu dopóki jego obłudni urzędnicy nie przejmą umysłów jego wyznawców, otumaniając ich umysły kierują nimi jak marionetkami, nie ma co daleko szukać w Polsce ale tylko dlatego, że jest krajem bardziej cywilizowanym niż kraje islamskie wali się "tylko" torebkami po łbie lub poturbuje operatora kamery więc toruński arcymistrz drenażu portfeli szczucie ludzi na siebie na wzajem opanował do perfekcji, a później... wymyka się to spod kontroli.

A z opertorem kamery było mniej więcej tak:
http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20110712&typ=po&id=po03.txt

Józef Piłsudski

protagoras nie upraszczaj i nie udawaj greka - to piweczko chrzescjanie wazyli sobie i ważą do dzisiaj juz od setek lat. Puki miał do czynienie z ludem ciemnym i nie mającym odpowiednich środków do walki to robił z nimi co chciał. Teraz role się odwróciły czara goryczy sie przelała i chrzescjanie zbieraja baty za to swoje fałszywe miłosierdzie i fałszywą miłośc blizniego swego dosłownie na całym świecie. Wczesbniej gdy chrześcjanie napier-dalali w imię wiary ludy świata to nazywało się chrystianizacją , teraz jak te ludy napierdalają chrzesćjań to ma się to nazywać prześladowaniem.
Kochani chrześćjanie prawda jest prosta i banalna !!!!!!!!!!!!!!!!!

JAKIE ZIARNO POSIALIŚCIE TAKIE ZBIERACIE PLONY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK DBALIŚCIE O ZAGON TAKIE MACIE PLONY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Santreo

A tu relacja uzupełniejąca:
http://lubczasopismo.salon24.pl/pilot/post/323503,prowokacja-polsatu-na-jasnej-gorze

Józef Piłsudski

W odniesieniu jak wyżej.

Panie Mniejszy - Arabów i Katolików nie było wśród pierwszych ludzi tylko Mężczyzna i Kobieta oraz Osoba duchowa z którą pierwsi ludzie razem wyprowadzili się z ich raju. To przewodnictwo duchowe od tamtej pory ciągnie się za ludźmi jak ogon węża rodząc religijne owoce jego wiary.

Religijne owoce - święte wojny podzielonych religijnie narodów i rodzin.

Religijni Dizajnerzy życia ludzkiego zawsze zaczynali manipulacje od stosunków (sexu) między ludzkich i na tym budowali swoją religijną koniunkturę

http://www.youtube.com/watch?v=lshE1jlAZHg

na ziemi i w kosmosie - niebie

santreo - jak wytłumaczysz prześladowanie ateistów? Poczytaj o muslimach - u nich jest taka hierarchia wartości:
1. muzułmanin
2. nic
3. nic
.
.
.
.
.
49. chrześcijanin
50. buddysta
.
.
.
.100 ateista
.
.
.
.150 muzułmanin, który zdradził swoją wiarę

Co muzułmanom zrobili ateiści lub ci, którzy zrezygnowali z islamu?

Protagoras jakby indianin w piuropuszu do mnie podszedl i wyciagnał wielką kosę, umarł bym przynajmniej śmiejąc się do rozpuku.
I nie, zamordowani ludzie nie chodzili na krucjaty - ale dopadly ich krucjaty muzulmanskie, smiało można nazwać krucjatą walkę z niewiernymi.
Jak przyjdzie mi zginąć za niewiarę... trudno, przynajmniej męki na tym padole dobiegną końca. Każdy medal dwie strony ma.
Bardziej mnie przejmuje ich los jako ludzi, nie jako chrzescijan. Religia to nie argument, w żadnym sporze - albo są to ludzie, albo mamy faszyzm. Ola ;)

A teraz wygooglaj sobie moj podpis i trolluj jak należy ;)

Panie Mniejszy jeśli chcesz "umniejszyć zasługi" oszusta z Torunia to generalnie to jest twój problem, a raczej WASZ, ludzi o spenetrowanych przez kler umysłach, portfelach ...i jak wiemy d.vpska, człowiek nie zalicza się do SSAKÓW bo ludzi być dojony przez klechę tylko z całkiem innego powodu...

Miałbyś może cześć racji , żebyś wierzył w swego boga, a nie w jego obłudnych urzędników.

* powinno być

...do SSAKÓW bo LUBI być dojony....

Do koko zaliczyć tych którzy stawiają się ponad ludzi mieniących się boskimi pośrednikami zastępcami przemawiającymi za boga w bożym imieniu i za jego boskim pośrednictwem (?) ?

Oj, Panie atbis. Ja o chlebie, a Pan o niebie. Nie rozumiem już co jest naganne. Czy ordynarna prowokacja i ogłoszenie w eterze kłamstwa, czy też ukazanie tego faktu.
A najważniejsze, wstrząsający temat poruszony przez Protagorasa chyba za bardzo zbacza z głównego wątku.
Powiem tak. Kilka osób stało się tutaj (chcący czy niechcący) adwokatami diabła(oczywiście nie dosłownie). Panowie Ateiści, ateizm w krajach bliskiego wschodu tolerowany jest jedynie w Izraelu. W krajach arabskich nikt się tym nie chwali, bo miałby dużo wspólnego z chrześcijaństwem.

Józef Piłsudski

Mnie też poruszył i wstrząsnął temat poruszony przez Protagorasa .... zanim zaczniecie pisac ....proszę przeczytajcie uwaznie ten artykuł .......

W odniesieniu jak wyżej.

Kim jest chrześcijanin zaszczuty przez chrześcijan ?

Kim jest ten który przyszedł do swoich a swoi go nie przyjęli - i zaszczuli ?

Kim jest katolik zepchnięty przez Bogatych katolików na krawędź życia w Kościele Rzymskokatolickim na krawędź życia w ogóle nie tylko na margines społeczny ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org