Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolor włosów u faceta |
Jaki kolor włosów powinien mieć facet,...blondyn, brunet czy szatyn ? A może...rudy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolor włosów u faceta |
To co na głowie nie ma znaczenia. Ważniejsze żeby w głowie było. :))
|
|
dla koleżanki może być szatyn albo brunet... dla mnie zostanie blondyn albo rudy... każdy jest potrzebny:)))))))
|
|
Mrauuu, wiesz przecież, że nie zawsze wybieramy tego, który ma coś w głowie, pierwsze wrażenie to wygląd zewnętrzny
|
|
Kobiety poszukują idealnego kandydata na ojca swego dziecka. Atrakcyjność fizyczna odgrywa tutaj rolę drugorzędną, wystarczy, aby partner był sympatyczny i budził zaufanie.
|
|
co Ty wiesz o kobietach... to tylko jakieś dane naukowe . Może jedynie ważne to, żeby budził zaufanie
|
|
Berenike właśnie nic nie wiem :)))
|
|
Berenike i właśnie mi się to podoba że sadzisz że moja wiedza może jedynie opierać się na wiedzy teoretycznej<
|
|
Facet ma być przystojny. Dopiero wtedy jest wart kobiecego zainteresowania. Dopiero wtedy też kobieta poznaje bądź daje się poznać. Taaak, kobiety to hipokrytki wiecznie krzyczące , że wygląd nie ma lub ma drugorzędne znaczenie.:) (najczęściej tak krzyczą te nie najpiękniejsze, czy to nie dziwne?!) Nie mówię tu o poznawaniu kolegów tylko potencjalnym partnerze. Te bzdury o wrażliwym i romantycznym facecie to bajki dla małolatów. Facet ma być silny, ma utrzymać rodzinę i zapewnić poczucie bezpieczeństwa. Kobiety są tutaj bezwzględne. Jeśli facet jest obrzydliwie bogaty jest wyjątkiem od reguły i nie musi mieć nic z powyższych. :)
|
|
wyglądem przyciągnie. charakterem zatrzyma. ale kolor jest obojętny :)
|
|
Powinien mieć naturalny kolor,czyli.... jeśli brunet,to brunet,szpakowaty,to szpakowaty--taka kolej rzeczy...właśnie takich uwielbiam-;) SZPAKOWATYCH :):) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
może być i łysy, gruby z grzybem na ch*ju, aby wypchany portfel miał dolarami :)
|
|
hahahhaha;-)tylko co z tego portfela skoro na nic innego nie można patrzeć;-D
|
|
Facet ma być dokładnie taki jak ja :):) Czyli doskonały :):):)
|
|
marudo...to akurat wiedzą wszyscy;-D
|
|
No nie wiem Omanio , nie wiem :):) Jedni wiedzą inni myślą że jestem normalny :) A JA JESTEM PO PROSTU DOSKONAŁY :):):):):)
|
|
Tylko Cię wielbić;-))) I ja to robię!!!
|
|
a jaja rude
|
|
najlepiej blondyn i żeby był tylko mój
|
|
A to ja się Berenike nie nadaję :):):):) Mnie uwielbiają tłumy :):):)
|
|
blondyn z rudym jajem i brwiami
|
|
czesio....chyba lubi rude;-)
|
|
Albo może mu się już tak trafiło i teraz pluje w brodę co on najlepszego narobił :) Czesiu to jak jest z tymi rudymi jajami ???? Miałeś czy masz??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |