Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firma - przewóz osób |
Jak myślicie opłaca się założyć taki biznes? Dać konkurencyjne ceny ( mam pomysł jak to sobie odbić, aby nie tracić zysku) i jeździć po Europie, dużo ludzi jeździ ciągle za granicę z takimi firmami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firma - przewóz osób |
Wlasnie tym postem podsuneles pomysl na biznes wielu osobom.Teraz dopiero bedziesz miec konkurencje ;)
|
|
Jeśli ktoś ma jakiś wkład to na pewno rozważał różne opcje, więc o konkurencje się nie martwię :)
|
|
Kilka lat temu mój sąsiad miał 4 takie busy.Dziś pracuję na budowie,a po busach zostały tylko wspomnienia.
|
|
Zenit ,może innego pomysła Ci podsunę.Mój szwagier od kilku lat jezdzi busem z przyczepką do Belgi i wozi non stop okna .Nie wiem dokładnie jak na tym wychodzi,ale kupił dzialkę ,pobudwwał dom i wykończył i żyje tylko z tego,Żona oczywiście nie pracuje.
|
|
mały a dużo masz jeszcze tych okien do sprzedania?
|
|
Zenit mysle , ze to nie zly pomysl! zwlaszcza jesli chodzi o przesylanie paczek - w Lomzy i okolicy nic nie znalazlam!!!!!!! wysylam zawsze przez firme z LUBLINA!!!!!!!!!!!!!!! (bus z Lublina , przyjezdza odbiera i wiezie do Lublina, nastepnie krazac po calej Polsce po tygodniu dociera na miejsce zlecenia ALE NIE MAM INNNEJ MOZLIWOSCI !!!)) a lomza i okolice to CZARNA DZIURA!!!!!!!!!!!pONADTO GORNOLOTNIE MOWIAC pODLASKIE , wARMINSKO-MAZURSKIE I CZESC MAZOWIECKIEGO ! -PODEJRZEWAM ,ZE MIALBYS PELNY LADUNEK!!!!!!!! ZWLASZCZA jadac do UK a po drodze ile jest panstw? policz?>Mysle ,ze gdybys byl reklamowany w samej LOMZY napewno mialbys pelny tonaz!Zycze z calego serca powodzenia. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
cos tam zarobisz ale nie duzo paliwo cena kosmos i oplaty zlodziejski zus to lepiej idz na budowe daj sobie spokoj a serwis auta juz nie mowie ze drugi odkupisz jak zjezdzisz ten , ja kiedys taxi mialem byly dobre czasy ale na fure nie idzie odlozyc
|
|
Ja myślę jak zrobić, żeby nie musieć dorabiać u prywaciarzy więc jak budowa to tylko własny biznes, ale dziś konkurencja ogromna więc ciężko się przebić. Paliwo drogie, nawet opłaty za bramki na autostradzie poszły w górę, na pewno początki byłyby trudne ale jak udałoby się odłożyć na dodatkowe auta...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |