Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Akai Professional MPK25 |
Akai Professional MPK25 25-klawiszowa klawiatura półważona z aftertouch 12 dynamicznych padów MPC Pady w 4 bankach [dostęp do 48 sampli] Sekcja przypisywalnych kontrolerów Q-link 2 banki po 12 gałek i 4 przyciski Dedykowane przyciski transportu Arpeggiator, MPC Note Repeat, MPC Swing MPC Full Level, MPC 12-Level, Tap Tempo, funkcja podziałów czasowych MIDI przez USB, zasilanie przez USB, plug-n-play Oprogramowanie Ableton Live Lite Akai Edition Sprzedam w dobrej cenie. Odpowiem na e-maile
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Akai Professional MPK25 |
W dobrej cenie czyli jakiej? A może interesuje Cię zamiana z dopłatą z mojej strony na M-audio Axioma 25?
|
|
Nie - dziękuję - zamiana nie wchodzi w grę. Dobra cenia - to 200 zł mniej niż w sklepie :)
|
|
A w jakim stanie jest klawiatura?
|
|
Klawiatura ma ok 5 miesięcy - używana 3 razy - stan bdb - zapakowana w org. pudełko.
|
|
Ok to jaka dokładnie cena Cię interesuje?
|
|
Cena - 600 zł
|
|
A możesz dać fotki na maila?
|
|
Zenit - podaj mail, wysle Ci nr telefonu. Klawiatura należy do mnie, jednak myślę, że dalibyśmy radę się wymienić. Szczegóły omówimy przez tel. Klawiatura nie ma żadnych uszkodzeń, wciąż na gwarancji - kupiona we wrześniu ubiegłego roku. Powyższą ceną się nie sugeruj ;) "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |