Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grupa Śmierci |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grupa Śmierci |
1. mecz otwarcia 2. mecz o wszystko 3. mecz o honor Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dziękujemy rodzinie UEFA :) mówię wam, wyjdziemy z grupy
|
|
wyjśc wyjdziemy, szybciej niż nam się wydaje :)
|
|
zajmiemy 3 miejsce za Rosją i Grecją Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Lech Czech Rus i Zeus
|
|
Stawiam na pierwsze miejsce w grupie!
|
|
heh lepiej i latwiej byc juz chyba nie moglo
|
|
bedzie 2 miejsce za Rosja;D
|
|
Tak czy siak to i tak przegramy. Juz zostaly wziete pieniadze za te mecze. ...
|
|
tak niema co piany bić i sie łudzic Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
heh UEFA, według "Telegraff", miała się bać starć fanów z Holandii, Anglii i Niemiec z Polakami. Chciała więc ich ulokować w bezpiecznym miejscu, czyli na Ukrainie. "W Polsce kibice są dużo lepiej zorganizowani niż na Ukrainie. Mają oni także liczne powiązania z grupami przestępczymi. Dlatego też UEFA nie chce dopuścić do konfrontacji" - napisał "Telegraaf". http://sport.wp.pl/kat,1028833,title,Holenderska-teoria-spiskowa-sprawdzila-sie,wid,14047230,wiadomosc.html
|
|
hah a kibice z Grecji czy Chorwacji to aniołki? Tam to się dopiero dzieje na stadionach !
|
|
panuje kryzys pewnie wcale tak duzo tych kibicow nie przyjedzie koniec konców Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
koksik ale fakt, z Holandii, Anglii i Niemiec do Polski przyjechałoby po 100tys. minimum
|
|
Topsze że nie jestesmy w skorze ukrainy, mmm pyszna grupa ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Będzie dobrze. Wszak PZPN czuwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |