piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Firma - przewóz osób

Jak myślicie opłaca się założyć taki biznes? Dać konkurencyjne ceny ( mam pomysł jak to sobie odbić, aby nie tracić zysku) i jeździć po Europie, dużo ludzi jeździ ciągle za granicę z takimi firmami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Firma - przewóz osób

Wlasnie tym postem podsuneles pomysl na biznes wielu osobom.Teraz dopiero bedziesz miec konkurencje ;)

Jeśli ktoś ma jakiś wkład to na pewno rozważał różne opcje, więc o konkurencje się nie martwię :)

Kilka lat temu mój sąsiad miał 4 takie busy.Dziś pracuję na budowie,a po busach zostały tylko wspomnienia.

Zenit ,może innego pomysła Ci podsunę.Mój szwagier od kilku lat jezdzi busem z przyczepką do Belgi i wozi non stop okna .Nie wiem dokładnie jak na tym wychodzi,ale kupił dzialkę ,pobudwwał dom i wykończył i żyje tylko z tego,Żona oczywiście nie pracuje.

mały a dużo masz jeszcze tych okien do sprzedania?

Zenit mysle , ze to nie zly pomysl! zwlaszcza jesli chodzi o przesylanie paczek - w Lomzy i okolicy nic nie znalazlam!!!!!!! wysylam zawsze przez firme z LUBLINA!!!!!!!!!!!!!!! (bus z Lublina , przyjezdza odbiera i wiezie do Lublina, nastepnie krazac po calej Polsce po tygodniu dociera na miejsce zlecenia ALE NIE MAM INNNEJ MOZLIWOSCI !!!)) a lomza i okolice to CZARNA DZIURA!!!!!!!!!!!pONADTO GORNOLOTNIE MOWIAC pODLASKIE , wARMINSKO-MAZURSKIE I CZESC MAZOWIECKIEGO ! -PODEJRZEWAM ,ZE MIALBYS PELNY LADUNEK!!!!!!!! ZWLASZCZA jadac do UK a po drodze ile jest panstw? policz?>Mysle ,ze gdybys byl reklamowany w samej LOMZY napewno mialbys pelny tonaz!Zycze z calego serca powodzenia.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

cos tam zarobisz ale nie duzo paliwo cena kosmos i oplaty zlodziejski zus to lepiej idz na budowe daj sobie spokoj a serwis auta juz nie mowie ze drugi odkupisz jak zjezdzisz ten , ja kiedys taxi mialem byly dobre czasy ale na fure nie idzie odlozyc

Ja myślę jak zrobić, żeby nie musieć dorabiać u prywaciarzy więc jak budowa to tylko własny biznes, ale dziś konkurencja ogromna więc ciężko się przebić. Paliwo drogie, nawet opłaty za bramki na autostradzie poszły w górę, na pewno początki byłyby trudne ale jak udałoby się odłożyć na dodatkowe auta...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org