Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nauka pływania dla chłopców 5-7 lat |
Proszę o opinię na temat nauki pływania dla chłopców w wieku 5-7 lat. Szukam najlepszego sposobu, tj. szkółki do której dzieci moły by uczęszczać bądź indywidualnego instruktora dla grupy do 4 osób. Proszę o opinię oraz polecenie osób które mogły by mi pomóc w tym temacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nauka pływania dla chłopców 5-7 lat |
Wystarczy samemu wziac grupke 4-osobowa ze soba na basen, conajmniej raz na tydzien lub dwa i samemu uczyc:) Ja pamietam jak mnie uczyl pan ze szkoly 10 trwalo to pare lat, az za jakis czas zaczelo sie samemu chodzic (jak to dzieci;p) na najblizsze stawy i samemu sie trzeba bylo nauczyc zeby nie utanac:P Takze radze raz, lub dwa na tydzien brac ze soba rekreacyjnie i naukowo hehe:) ...
|
|
Nie masz racji, torro. Najlepiej nauczyć się pływać technicznie od razu, niż potem eliminować błędy, co jest dużo trudniejsze. marcin78, popytaj na starym basenie o pana Jarka. Nie jest pracownikiem, ale od lat uczy pływać, dzieci znajomych i znajomych znajomych :-). Ma podejście do dzieci.
|
|
Na basenie przy szkole nr 10 teraz taka grupa zaczęła zajęcia. Koszt kursu to 120 pln za 10 zajęć. Młodzi instruktorzy prowadzący naukę są naprawdę ok.
|
|
pool napisz coś więcej o tych zajęciach, czy można jeszcze zapisać dziecko
|
|
Dokładnie- młodzi są Ok.Mojego syna uczą dwaj młodzi instruktorzy i widać efekty.Zrobił oszałamiające postępy.Wcześniej chodził do starszych instruktorów,coś go nauczyli....pływał rozpaczliwcem..a teraz pod okiem młodych..az sie chce popatrzyć jak robi postępy. Syn chodzi do sekcji-nauki pływania MOSiR. Pozdrawiam: Grey
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |