Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
szukam pracy jakiej kolwiek wykonuje wiezby dachowe,kryje ,kazde prace budowlane.a w serwisia lomza bardzo malo ogloszen co jest z tą praco. t.o.m.u.śś.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
Co z to Polsko ;)
|
|
zapytaj p.Prezydenta może on po podwżce będzie miał dla ciebie jakąś fuchę;-) a tak na serio to powodzenia...
|
|
hehe dobre. t.o.m.u.śś.
|
|
właśnie niby kryzys taki wielki ma być a tu podwyżka za nic dla prezydenta pewnie niedługo i radnym bedzie trzeba dac. a dla nas tez podwyzki tylko w druga strone. do tego porównanie z ostrołęka gdzie opłaty sa tańsze i stałe a tu non stop sie słyszy o wzroscie. nie zauważyłem aby miasto sie jakos specjalnie szybko rozwijało, wrecz przeciwnie cofamy sie i miasto pustoszeje co pokazuja statystki. ale czego tu sie dziwic jak poprzedni prezyden z vice na wokandzie byli obecnym abw sie zajmowało komutactwo itd a oni za to podwyżki dostaja
|
|
Tylko obozy pracy i nic więcej! http://londonay.com/LM4949
|
|
Bez jaj.. jednym słowem niedługo bendzie już na cacy po nas. t.o.m.u.śś.
|
|
dokładnie niedługo zginiemy jak muchy na zimę zero pracy w tej łomży ale co my poradzimy wyzysk ludzi
|
|
Życie to gra ...
|
|
fireblade919rr ale Ty błędny walisz nie ma zdania bez błędu. Powiedz mi ile Ty sie cenisz za godzinę ???
|
|
błędy.mowisz niejestem derektorem zeby zwracac uwage na bledy pisze jak idzie co tu bede ukrywal t.o.m.u.śś.
|
|
zawsze pracowalem na swoją ręke jak to mowio a teraz zima i cienko nie jestem wybredny co do ceny t.o.m.u.śś.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |