Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga na złodzieji paliwa |
kierowcy ciężarówek bądźcie czujni , gdyż nocami czają się niewidzialne stwory aby ukraść wam paliwo!!!!Takie miejsce miało dzisiaj na ul. Wąskiej.Nie dość że ukradli to i zbiorniki podziurawili
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga na złodzieji paliwa |
a mi 3 dni temu jakas franca do samochodu probowala sie dostac....musialo byc w nocy bo z rana mialam problemy z otwarcie samochodu.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Z osobówki raczej nikt nie próbował Ci ukraść paliwa ;)) Tu ciekawy materiał : http://www.youtube.com/watch?v=EbW1xQNZ7a8
|
|
Może zamek zamarzł ? :P "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
ja nie mowie akurat o paliwie duzo i tak by go nie spuscili...ale ogolnie przypomnialo mi sie ze cos takiego mialo miejsce... wkurwia mnie takie cos...jak ktos ma samochod to i powinien na paliwo miec.. sie gowniarze nie zastanowia jeden z drugim ze wpedzaja wlascicieli aut w dodatkowe klopoty..... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
nie frozen nie bylo przymrozkow akurat wtedy Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Kawa pisz bez błędów
|
|
von chrupka, szybko pisze to i błędy się popełnia
|
|
Tak dziś na Wąskiej miała miejsce taka sytuacja mało , że zbiornik zniszczyli to jeszcze ponad 150 l poszło w ziemie . Pozdrawiam forumowiczów i Gang Olsena trudniący się kradzieżą paliwa . Żenujące Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
OSZCZĘDNOŚCI SPRZEDAM !!! KANAŁ 22 PROSZĘ :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |