Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy moze znalazl ktos portwel |
Zginol portwel z dokumentami i dużą ilością pieniędzy uczciwego zlalazce proszę o tel.696491985 napewno będzie to wynagrodzone,portwel mógł się znajdować w blaszaku bądź przy blaszaku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy moze znalazl ktos portwel |
Nie znalazłam Twojego portfela, ale znalazłam Twój słownik ortograficzny...
|
|
Kamil,zycze powodzenia,jednak ja uwazam ze ktos juz sobie sam nagrode ufundowal w postacie Twojej "duzej ilosci pieniedzy" . A dokumenty,wraz z portfelem zostana gdzies porzucone. ee ciuki :)
|
|
Za te wielkie pieniądze to Ty sobie powinieneś zafundować porządny słownik ortograficzny...
|
|
Ja to zawsze mam pecha i nic nie znajdę
|
|
Brutalne to co powiem, ale - czemu nie pilnowałeś portfela, wiedząc, że masz tam sporą ilość pieniędzy? "zginoł" - jak zginął? Zgubiłeś czy ktoś sobie wyjął z kieszeni? Może sklep ma kamery? pytałeś?
|
|
Tia... blaszak... Żeś przepieprzył w maszyny i głupio przed żoną co ? ;) "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
Czym różni się porządny słownik ortograficzny od nieporządnego? Jeśli rzeczywiście zginął koło blaszaka, to szanse na to że znalazca ma internet i czyta 4lomza jeszcze mniejsze.
|
|
Z tego drugiego korzysta założyciel tematu. "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
voodoo a to ci co chodzą koło blaszaka nie mają neta ???
|
|
Jeśli chodzi o potwel to nikt Ci go nie odda bo nie ma portweli czyli nie mógł go znaleźć a Ty nie mogłeś go zgubić. To tylko jakieś koszmary Ci się przyśniły ...........EJ POBUDKA !!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |