Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
studio kosmetyczne |
czy może ktoś zna nazwę nowego studia kosmetycznego na nowym osiedlu na ul. Sybiraków?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: studio kosmetyczne |
cosmeo plus ? O te ci chodzi?
|
|
chodzi mi o to gdzie jest kapsuła odchudzająca...
|
|
mo to jest centralnie tam co Cosmeo jak jedziesz kazanska to lecisz do konca tej drogi co sie uwywala w strone zawad i lecisz w prawo i po lewej stronie w tych blokach co balkony sa na pola jest ta kapsula tak na rogu ten blok jest zaraz obok tego bloku z cegielek co w nim na rogu jest spozywczy troche zamotalam ale moze znajdziesz
|
|
lauracrow1 opis dobry :) blok to Sybiraków 20, studio active to się nazywa :) http://studioactiv.pl/
|
|
ooo wlasnie Activ mialam na koncu jezyka ;)
|
|
dzięki :):):)
|
|
Tanie to odchudzanie nie jest przyznam szczerze.
|
|
Ale Kapsuła jest też zapewne i w Cosmeo ;) [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
no nie wiem czy w cosmeo jest tansze.. z tego co mi znajoma mowila to w stym studiu activ sa jakies promocje, np do kapsuly dostala kilka wejsc na platforme .. ona bynajmniej wykupila te bez limitu wejscia na 5 tygodni... ale jak kto woli:) jak czlowiek nie pojdzie nie zapyta to wiedziec nie bedzie ... "Dar mowy dany jest każdemu, dar madrości nielicznym.."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |