Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AUTO-BORAWSKI Łomża |
Mam kilka pytań, czy ktoś naprawiał tam autko?? jakie spostrzeżenia macie, bo muszę podreperować autko przed zimą i polecono mi ten serwis. Prosze o poradę, a nie o głupie odpowiedzi typu kup nowe autko, lub moje sie nie psuje..... Liczę na szczere i pomocne odpowiedzi. Z góry Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AUTO-BORAWSKI Łomża |
Powiem krótko, poszukaj sobie innego mechanika.
|
|
Ja polecam tobie mechanika na ulicy Nowoprojektowanej od strony Wojska Polskiego.
|
|
Dobry i drogi serwis, ale nigdzie nie jest idealnie :) Mimo to w Łomży i okolicy chyba nie mają sobie równych. Las to nie wysypisko śmieci
|
|
Polecam mechanika obok wety na nowogrodzkiej.
|
|
Polecam na Szosie Zambrowskiej (Chojnowski) i w Konarzycach.
|
|
auto- borawski to drogeria nie polecam i wbrew pozorom wcale nie są takimi wybitnymi fachowcami ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe
|
|
Byłem 2 razy w dwóch róznych sprawach. Naprawa 50% tańsza niz w autoryzowanym serwisie a jakośc usługi ta sama - Polecam. !!!
|
|
nie polecam
|
|
nie polecam,raz tam byłem wyczyścić i zakonserwować hamulce,blokowały klocki z przodu,panowie stwierdzili że klocki z tyłu są do wymiany i wszystko by było ok gdyby nie to że bez żadnej konsultacji ze mną założyli chyba najdroższe klocki jakie znalezli w sklepie a było chyba z pięć zamienników.I nie chodzi o to że z wielkiej oszczędności założyłbym klocki za 40 zł ale np dobrej firmy za 100 ale nie q-wa za 200 zł jakie mi założyli i najgorsze jest to że nawet nie zadzwonili żeby zapytać czy chcę takie czy owakie klocki i skasowali za wszystko 4 stówy.I jeszcze jedno,tacy fachowcy a nie wiedzą co to pasta miedziowa, zresztą w łomży jeszcze nie widziałem żeby ktoś w warsztacie używał,a właśnie po szczegółach poznaje się fachowców.jakiś rok póżniej na trasie znowu przód zaczął blokować i w zwykłym warsztacie w jakimś miasteczku wyczyścili wszystko zabezpieczyli pastą miedziową i wzięli tylko 30 zł. no comment
|
|
mechaników jak psów, poleciłbym ci paru dobrych prywaciarzy ale nie chce dzialać na szkode Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Tańsza???????? Żeby za zbieżność chcieć 90zł pół roku temu, bo rzekomo mają najlepsze maszyny! Nawet w BOSCHu było bodajże po 80zł. Inne serwisy to koszt 50-70zł. Mało tego, ,że drogo jak cholera, to na dodatek bucowata obsługa wąsacza za biurkiem, jednym słowem: NIE POLECAM!!!! SERWISU AUTO - B. VERGISS MICH
|
|
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Naprawialiśmy nasze auto ( co prawda nie pierwszej młodości ) i za każdym razem było tak samo - poprawki, poprawki, poprawki. Były to sprawy raczej banalne i niestety mechanicy się nie spisali. Nie polecam, choć każdemu może się zdarzyć błąd ale nie 3 razy z rzędu :-))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Serdecznie dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Już mniej więcej wiem jaki jest zarys. Dziękuje i pozdrawiam.
|
|
Jeśli nie chcesz byc zrobiony w balona to lepiej omijaj szerokim łukiem tych tandeciarzy i zdzierców!!! Lepiej poszukaj innego mechanika.
|
|
Jest ok jak najbardziej
|
|
Bosch serwis szybko i skutecznie polecam ceny te same co wszedzie u mechanikow
|
|
nie polecan pl tego pana przed naprawą bral litr teraz 3 i ful kasy jak cię stać zapraszam właśnie tam fachowe strzyżenie
|
|
Tego pana omijajcie szerokim łukiem to bardzo zły mechanik.
|
|
Ten na Nowogrodzkiej w dawnej wecie jeszcze gorszy partacz i kanciasz radze tam nie zagladać. TO DOBRY KOMBINATOR
|
|
Ja od dawna naprawiam na Nowogrodzkiej przed CPN, w komisie samochodowym. Nigdy nic nie wymieniono bez informacji i mojej zgody, wcześniej naprawiałem na Polowej, TRAGEDIA, ale ci panowie są Ok.
|
|
nigdy u borawskiego najdrożej nie znaczy najlepiej po znajomości zaplacisz drożej niż normalnie nie polecam
|
|
Witam moja wizyta w tym ,,hehe'' serwisie także zakończyła się niepowodzeniem. Po pierwsze zawsze ustalajcie cenę za usługę z góry i oczywiście czy to ostateczna cena, bo może okazac się, że skalkulowano wam w netto :-)) no bo frajerzy płacą frajerskie . Natomiast przy wymianie rozrządu zastanówcie się czy rozrząd z pompą wody wymienic , bo to kosztuje drożej :-))))i tak ogólnie to dziwne i ciekawe zarazem. Jaki serwis wymienia rozrządy pomijając wymianę tego elementu - śmiech na sali... no i oczywiście po wszystkim jak z fakturką ??? bo ,,serwis" daje napewno roczną gwarancję na robociznę ogromne ambicje lecz brak wyobraźni - byłem, nie skorzystałem nie skorzystam.
|
|
Witam, byłem w salonie autoborawski i jestem zadowolony z obsługi. Zajęli się moja klimatyzacją i wszystko było sprawnie i cenowo ok.
|
|
A później po zamknięciu serwisu dostałeś obiad :)
|
|
Zdecydowanie nie polecam. Część do samochodu kosztuje 10 zl a wymiana 100 zl. Za dolanie 1 l oleju oplata 20 zl oprocz ceny oleju. Masakra. Kazdy inny będzie lepszy. czarnulka
|
|
Nie rozumiem o czym mówicie. Albo chcecie dusić każdy grosz i zrobić coś na pół gwizdka, albo zapłacicie normalnie i auto bedzie śmigać. U Borawskiego chłopaki sie dobrze spisują, jeździłem już z kilkoma rzeczami i nigdy sie nie zawiodłem. Naprawili mi klimę praktycznie od ręki i ceny są normalne! Serio fachowcy od diesla
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |