Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tatuaż |
Witam , szukam osoby która bardzo dobrze tatuuje nie chodzi mi o Łomżyńskie salony które biorą grubą kasę za nic ..... Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tatuaż |
Może ktoś ma namiary na Kabaryne ? Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
Ja mam namiary na chłopaka który ma to we krwi.
|
|
A jak ten kabaryna ma na imię?
|
|
eeeeeeeee jacuza........ wrrrr
|
|
P@wcio jeśli możesz prześlij mi namiary na e-mail beauty_and_health@wp.pl Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
Kabaryny nie ma w Polsce, więc musisz poszukać kogoś innego.
|
|
w czerwonym borze tanio robią i za flaszke tylko trzeba narozrabiać lomzyniak24
|
|
a Papież ? jak się postara to dobrze dziara. Czasem wali buraki ale to już ryzyko które Ty podejmujesz.
|
|
Kabaryna ma na imie Pawel ale faktycznie jest chyba poza Polska kolezanka, ktora ma dosyc sporo tatuazy tatuuje sie w Ostrolece u Łysego
|
|
Polecam Novicka JunirInk, dziarałem się u niego i jestem pod wielkim wrażeniem- arytsta pełną gębą! tylko trzeba ze 2 miesiące wcześniej się do niego zapisywać
|
|
Najlepiej w Ostrołęce u Łysego :)
|
|
Dziękuje za pomoc wybiorę się do Ostrołęki. Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
czarny anioł odezwij się na maila podam Ci namiar na chłopaka co dobrze tatuuje ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Może wiecie dlaczego od ponad tyg tam na Dmowskiego te studio tatuażu jest zamknięte ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |