sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stacja paliw green

co o niej sądzicie? jakie macie spalanie? dziś zatankowałem tam 98 , cena atrakcyjna , jak z jakością?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stacja paliw green

to jest stacja OKONIA KOMPANEGO :D takie same, podobne ceny jak w NOWOGRODZIE. Gaz biorę tam cały czas, i nie chyba jest ok. Jeszcze sprawdzę. Paliwo też dobre i tanie.

VERGISS MICH

Tankuję tam i na Orlenie różnicy nie ma, wcześniej tankowałem Statoil, BP, nie ma sensu przepłacać.

i już wiesz

VERGISS MICH

dzięki za opinię , miłego wieczoru

thx, pzdr

VERGISS MICH

zjebana na maxa ta cała stacja...i obsługa tez ,za kare tam czasem zajezdzam :P

a jest tam wogle kibel? bo jak chcialem się raz wyszczać to kolo mi powiedział, że tylko dla obsługi stacji jest klop

Ja tankuję tam już dość długo. Tankowałem Diesela a teraz PB i nigdy nie ma problemów z jakością czy też w zimę z ropą. Na dzień dzisiejszy nie zamierzam zmienić stacji a co do spalania na Green,Prymie i Shell-u wychodzi mi zawsze 13-14 L PB na 100.

ja tam niby nie narzekam , ale wydaje mi się , że na litrach przekłamują , zwłaszcza gazu :/

w lukoil za ostrołęka jest stacja i jeśli ktoś ma firmę to przywożą 2000 l cena diesla jest dobra a paliwko extra bo bez beznadziejnych biododatków gorąco polecam

lomzyniak24

lukoil, brałem tam bo jest tanio, podobno jest to ROSYJSKIE

VERGISS MICH

tankowałem tam dawno ale spalanie było duże teraz tankuje na BP i pomimo mniejszej ilości wlanego paliwa dystans zrobiony jest większy, poliwo to ON

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org