sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pani w BMW pod szkołą na Polnej

Pogardliwie patrząca na ludzi w autach innej marki niż BMW, kulturalna kobieta nie rozbija czyjegoś samochodu i nie ucieka jak tchórz, dlaczego piszę? Bo w tamtym roku też ktoś rozbił mi auto na parkingu i uciekł, więc szkoda mi właściciela tej czerwonej mazdy, on ma płacić za czyjąś głupotę? Mam Twoje numery, pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pani w BMW pod szkołą na Polnej

Wielki Brat czuwa.I dobrze.

Nie jesteś sam ostatnio tez ktoś zniszczył mi samochód

X3?

Jak nie umie się wyjechać prawidłowo z parkingu no to wybaczcie...Niszczyć komuś auto i wiać martwiąc się tylko o swoje, tak robi ostatni cham.

nie to nie x3, 320 chyba.

Mi wiosną na parkingu ktoś połamał zderzak przedni - sąsiad widział że rejestracja WOS ale numerów nie widział.....cóż począć..

A mi na parkingu ktoś zniszczył cały tylny zderzak i porysował bok, dlatego jeśli widzę teraz takiego chama niszczącego cudzą własność bez konsekwencji, nie zamierzam milczeć.

BRAWO ZENIT. Robie tak samo jak Ty. Chamstwo trzeba tepic :) jestem z Toba ;]

...

Dzięki, mam nadzieję, że właściciel poszkodowanej mazdy tu zajrzy.

podaj numer tego BMW poszkodowanemu - uszkodzenie samochodu i odjechanie to jest szczyt chamstwa który wymaga bezwzględnego napietnowania - takie chamy winny piechotą chodzić

Riposta

Dokładnie, i teraz Bogu ducha winien właściciel mazdy ma płacić za nie umiejętności tej kobiety? Jeśli poszkodowany się tu zgłosi podam numery rej. BMW.

Tutaj tez mozesz podac numer. Niech kazdy wie na kogo uwazac i kto nie ma kultury osobistej. Kto jest zwyklym tchorzem i boi sie prawdy.

...

kupują prawo jazdy na ukrainie i tak to jest

dokładnie ....
Tempić chanów !!!

Czy ta BMW była Combi ?

algeroth czemu pomyslales od razu ze X3?

czesc to mojA MAZDA 323F CZERWONA WGNIECIONE DRZWI OD PASARZERA UCZE SIE W TEJ SZKOLE MOGL BYS MI PODAC NUMERY NA POCZTE? STAŁO SIĘ TO W SOBOTE.TAK SIE NIE ROBI ;/ kaya9@o2.pl mogł bys podac swoj nr kom rowniez jako swiadek ?

Ja wiem kto to i gdzie mieszka :P

Brawoo Zenit !!! :D:D

TEPCIE CWANIAKOW!!!
Niech nie mysla ze swinstwo ulega przedawnieniu.

...i tak powinno byc, moj samochod wyglada juz jak ulegalka, mimo zakazu ruchu, ale czlowiek jest czlowiekiem i nie wydzwania po sluzby bo skoro nie ma miejsca do zaparkowania...

23984405 napisz kolego na gg.

Ku... Kolego zakladajacy post... zamiast sie zalic na forum to idz do tej Kobiety... Zalosny jestes!

ee ciuki :)

bardzo dobrze, tępić takie kurestwo, raz,że jeździć nie umie, dwa niszczy komuś samochód, grosze to to nie kosztuje

A po co miałbym iść do tej kobiety? Żałosny? Czyli Twoim zdaniem można niszczyć komuś auto i uciekać? Ha, pajac.

samfart naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo kulejesz... Dla autora brawo za postawe, jeszcze inny by to olal i sie nie zainteresowal sprawa.

ja tez miałem taka przygodę parę lat temu. gościu wjechał mi w przednie drzwi i tez to była mazda, wrociłem z zakupów a tu kartka za wycieraczką z nr telefonu. też świadek zapisał nr rejestracyjny. tylko co z tego jak policja olała sprawę, był świadek, podał nr i co policja stwierdziła? że to nie było na drodze publicznej (parking pod supermarketem) i nie mogą go nawet ukarac mandatem, jeśli chciałbym dochodzić jakiegoś odszkodowania to tylko na drodze sądowej z powództwa cywilnego. no qrde nie moglem tego pojąć po co się po sądach ciagac? byl swiadek, nr rejestracyjny pojazdu, doszli gościa i co z tego. to na parkingu pod supermarketem mozna robic co sie zywnie podoba, jezdzic bez prawka, krecic bączki i nic? teraz chyba się pozmieniały przepisy ale to bylo kilka lat temu

Wygląda na to że jest jak piszesz i dlatego kręcą bączki na parkingach marketowych.

bo to zwykła świnia byla hehe ;)bylo ja scignac ;p

Mnie uderzono w bok. Był świadek, któremu bardzo dziękuję. Tamten kierowca podobno dostał mandat ale już odszkodowania nie dostałem...
Też wydarzyło się to pod supermarketem na parkingu

Coś mi się obiło o uszy, że policja już może ładować mandaty na parkingach supermarketów :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

no wlasnie tez cos slyszalem, z kolei po mojej przygodzie kolegi siostra miala wypadek na parkingu pod innym supermarketem i koles dostal normalnie mandat, wiec wtedy to ja juz nie wiedzialem o co chodzi

bo to zależy do kogo należał i w czyjej gestii był teren na którym był ulokowany parking.

M@ster przepisy się nie pozmieniały, nadal tak jest.ale jeśli miałeś taką sytuację to fakt policja nie wystawia mandatu ale możesz ubiegać się o odszkodowanie z firmy w której sprawca jest ubezpieczony. taki wniosek powinna wystawić policja oraz dane ubezpieczyciela.policja spisuje protokół wydarzenia. Idziesz do ubezpieczalni też mówisz co i jak było po tygodniu gdzieś przychodzi rzeczoznawca ocenia szkodę i dostajesz pieniążki na konto bądź jak wolisz wstawiasz auto do serwisu i mechanik wystawia faktury i nic Cię nie interesuje.
pozdro.

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

west policja odesłała mnie do sądu, bo oni nic nie mogą, nawet nie dostałem nr polisy sprawcy. machnąłem na to ręką bo akurat auto było na ojca a on nie miał czasu się ciągać po sądach za glupie 200 zł

tak jest tępić chamstwo Potwierdzam ustawę laską marszałkowską

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

A mi dziś ktoś pod Stokrotką ktoś zarysował auto i co?? Kamery nie obejmują parkingu miejsca, w którym zaparkowałam... Całe szczęście mam AC i tylko czekam na rzeczoznawce...

"Autor: M@ster (---.elomza.pl)
Data: 07-11-11 16:55

ja tez miałem taka przygodę parę lat temu. gościu wjechał mi w przednie drzwi i tez to była mazda, wrociłem z zakupów a tu kartka za wycieraczką z nr telefonu. też świadek zapisał nr rejestracyjny. tylko co z tego jak policja olała sprawę, był świadek, podał nr i co policja stwierdziła? że to nie było na drodze publicznej (parking pod supermarketem) i nie mogą go nawet ukarac mandatem, jeśli chciałbym dochodzić jakiegoś odszkodowania to tylko na drodze sądowej z powództwa cywilnego. no qrde nie moglem tego pojąć po co się po sądach ciagac? byl swiadek, nr rejestracyjny pojazdu, doszli gościa i co z tego. to na parkingu pod supermarketem mozna robic co sie zywnie podoba, jezdzic bez prawka, krecic bączki i nic? teraz chyba się pozmieniały przepisy ale to bylo kilka lat temu"

Dokładnie, na parkingach przy supermarketach Policja nie musi wystawiać mandatów, bo to jest teren prywatny. To samo powiedziano i mi - droga sądowa powództwo cywilne, ale pytanie, czyje to było auto??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org