Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani w BMW pod szkołą na Polnej |
Pogardliwie patrząca na ludzi w autach innej marki niż BMW, kulturalna kobieta nie rozbija czyjegoś samochodu i nie ucieka jak tchórz, dlaczego piszę? Bo w tamtym roku też ktoś rozbił mi auto na parkingu i uciekł, więc szkoda mi właściciela tej czerwonej mazdy, on ma płacić za czyjąś głupotę? Mam Twoje numery, pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani w BMW pod szkołą na Polnej |
Wielki Brat czuwa.I dobrze.
|
|
Nie jesteś sam ostatnio tez ktoś zniszczył mi samochód
|
|
X3?
|
|
Jak nie umie się wyjechać prawidłowo z parkingu no to wybaczcie...Niszczyć komuś auto i wiać martwiąc się tylko o swoje, tak robi ostatni cham.
|
|
nie to nie x3, 320 chyba.
|
|
Mi wiosną na parkingu ktoś połamał zderzak przedni - sąsiad widział że rejestracja WOS ale numerów nie widział.....cóż począć..
|
|
A mi na parkingu ktoś zniszczył cały tylny zderzak i porysował bok, dlatego jeśli widzę teraz takiego chama niszczącego cudzą własność bez konsekwencji, nie zamierzam milczeć.
|
|
BRAWO ZENIT. Robie tak samo jak Ty. Chamstwo trzeba tepic :) jestem z Toba ;] ...
|
|
Dzięki, mam nadzieję, że właściciel poszkodowanej mazdy tu zajrzy.
|
|
podaj numer tego BMW poszkodowanemu - uszkodzenie samochodu i odjechanie to jest szczyt chamstwa który wymaga bezwzględnego napietnowania - takie chamy winny piechotą chodzić Riposta
|
|
Dokładnie, i teraz Bogu ducha winien właściciel mazdy ma płacić za nie umiejętności tej kobiety? Jeśli poszkodowany się tu zgłosi podam numery rej. BMW.
|
|
Tutaj tez mozesz podac numer. Niech kazdy wie na kogo uwazac i kto nie ma kultury osobistej. Kto jest zwyklym tchorzem i boi sie prawdy. ...
|
|
kupują prawo jazdy na ukrainie i tak to jest
|
|
dokładnie .... Tempić chanów !!!
|
|
Czy ta BMW była Combi ?
|
|
algeroth czemu pomyslales od razu ze X3?
|
|
czesc to mojA MAZDA 323F CZERWONA WGNIECIONE DRZWI OD PASARZERA UCZE SIE W TEJ SZKOLE MOGL BYS MI PODAC NUMERY NA POCZTE? STAŁO SIĘ TO W SOBOTE.TAK SIE NIE ROBI ;/ kaya9@o2.pl mogł bys podac swoj nr kom rowniez jako swiadek ?
|
|
Ja wiem kto to i gdzie mieszka :P
|
|
Brawoo Zenit !!! :D:D
|
|
TEPCIE CWANIAKOW!!! Niech nie mysla ze swinstwo ulega przedawnieniu.
|
|
...i tak powinno byc, moj samochod wyglada juz jak ulegalka, mimo zakazu ruchu, ale czlowiek jest czlowiekiem i nie wydzwania po sluzby bo skoro nie ma miejsca do zaparkowania...
|
|
23984405 napisz kolego na gg.
|
|
Ku... Kolego zakladajacy post... zamiast sie zalic na forum to idz do tej Kobiety... Zalosny jestes! ee ciuki :)
|
|
bardzo dobrze, tępić takie kurestwo, raz,że jeździć nie umie, dwa niszczy komuś samochód, grosze to to nie kosztuje
|
|
A po co miałbym iść do tej kobiety? Żałosny? Czyli Twoim zdaniem można niszczyć komuś auto i uciekać? Ha, pajac.
|
|
samfart naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo kulejesz... Dla autora brawo za postawe, jeszcze inny by to olal i sie nie zainteresowal sprawa.
|
|
ja tez miałem taka przygodę parę lat temu. gościu wjechał mi w przednie drzwi i tez to była mazda, wrociłem z zakupów a tu kartka za wycieraczką z nr telefonu. też świadek zapisał nr rejestracyjny. tylko co z tego jak policja olała sprawę, był świadek, podał nr i co policja stwierdziła? że to nie było na drodze publicznej (parking pod supermarketem) i nie mogą go nawet ukarac mandatem, jeśli chciałbym dochodzić jakiegoś odszkodowania to tylko na drodze sądowej z powództwa cywilnego. no qrde nie moglem tego pojąć po co się po sądach ciagac? byl swiadek, nr rejestracyjny pojazdu, doszli gościa i co z tego. to na parkingu pod supermarketem mozna robic co sie zywnie podoba, jezdzic bez prawka, krecic bączki i nic? teraz chyba się pozmieniały przepisy ale to bylo kilka lat temu
|
|
Wygląda na to że jest jak piszesz i dlatego kręcą bączki na parkingach marketowych.
|
|
bo to zwykła świnia byla hehe ;)bylo ja scignac ;p
|
|
Mnie uderzono w bok. Był świadek, któremu bardzo dziękuję. Tamten kierowca podobno dostał mandat ale już odszkodowania nie dostałem... Też wydarzyło się to pod supermarketem na parkingu
|
|
Coś mi się obiło o uszy, że policja już może ładować mandaty na parkingach supermarketów :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
no wlasnie tez cos slyszalem, z kolei po mojej przygodzie kolegi siostra miala wypadek na parkingu pod innym supermarketem i koles dostal normalnie mandat, wiec wtedy to ja juz nie wiedzialem o co chodzi
|
|
bo to zależy do kogo należał i w czyjej gestii był teren na którym był ulokowany parking.
|
|
M@ster przepisy się nie pozmieniały, nadal tak jest.ale jeśli miałeś taką sytuację to fakt policja nie wystawia mandatu ale możesz ubiegać się o odszkodowanie z firmy w której sprawca jest ubezpieczony. taki wniosek powinna wystawić policja oraz dane ubezpieczyciela.policja spisuje protokół wydarzenia. Idziesz do ubezpieczalni też mówisz co i jak było po tygodniu gdzieś przychodzi rzeczoznawca ocenia szkodę i dostajesz pieniążki na konto bądź jak wolisz wstawiasz auto do serwisu i mechanik wystawia faktury i nic Cię nie interesuje. pozdro. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
west policja odesłała mnie do sądu, bo oni nic nie mogą, nawet nie dostałem nr polisy sprawcy. machnąłem na to ręką bo akurat auto było na ojca a on nie miał czasu się ciągać po sądach za glupie 200 zł
|
|
tak jest tępić chamstwo Potwierdzam ustawę laską marszałkowską Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
A mi dziś ktoś pod Stokrotką ktoś zarysował auto i co?? Kamery nie obejmują parkingu miejsca, w którym zaparkowałam... Całe szczęście mam AC i tylko czekam na rzeczoznawce...
|
|
"Autor: M@ster (---.elomza.pl) Data: 07-11-11 16:55 ja tez miałem taka przygodę parę lat temu. gościu wjechał mi w przednie drzwi i tez to była mazda, wrociłem z zakupów a tu kartka za wycieraczką z nr telefonu. też świadek zapisał nr rejestracyjny. tylko co z tego jak policja olała sprawę, był świadek, podał nr i co policja stwierdziła? że to nie było na drodze publicznej (parking pod supermarketem) i nie mogą go nawet ukarac mandatem, jeśli chciałbym dochodzić jakiegoś odszkodowania to tylko na drodze sądowej z powództwa cywilnego. no qrde nie moglem tego pojąć po co się po sądach ciagac? byl swiadek, nr rejestracyjny pojazdu, doszli gościa i co z tego. to na parkingu pod supermarketem mozna robic co sie zywnie podoba, jezdzic bez prawka, krecic bączki i nic? teraz chyba się pozmieniały przepisy ale to bylo kilka lat temu" Dokładnie, na parkingach przy supermarketach Policja nie musi wystawiać mandatów, bo to jest teren prywatny. To samo powiedziano i mi - droga sądowa powództwo cywilne, ale pytanie, czyje to było auto??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |