Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuje adwokata od spraw rodzinnych |
w lomzy. dziekuje za informacje. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuje adwokata od spraw rodzinnych |
problemy z konkubentem?:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja też--jak coś znajdziesz,daj znać;]pilne!! Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
rejestradwokatow.pl - do wyboru, do koloru.
|
|
Ten temat jest średnio raz w tygodniu na forum bardzo sympatyczna Pani adwokat Elzbieta Maleszewska tel. 503 827 837 zadzwoń i umów się na rozmowę
|
|
Konrad Rudczyk, ma kancelarię na ul. Dwornej, bardzo dobry adwokat. Do tej pory miał kancelarię w Zambrowie, a teraz ma również w Łomży.
|
|
Adwokat Grażyna Cymek. Młoda,ale skuteczna. I nie ździera dużo kasy. tel. 606 196 242
|
|
dziekuje za informacje .. adamosxx __________ nie omieszkam sie zwrocic do ciebie , jesli bede miala klopoty z konkubentem ale TY TO CHYBA ANI ZONY ,KOCHANKI , KONKUBINY - pewnie nawet z agencji towarzyskiej ciebie przegnali :)) wybierz sie zlotko na trase do wa-wy --- cos zawsze tobie sie trafi :)))))))))jak slepej kurze ziarno :))) GLODNEMU CHLEB NA MYSLI----kotos ciebie zrobil ale chyba nie dorobil glowy durniu!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
juz ja sie w tą trase nie bede lepiej wybierał bo jeszcze sie spotkamy na miejscu hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |