Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doner kebap Dworzec |
jadł ktoś może kebaba w tym donerze na dworcu? Co o nim sądzicie dobry kebab?? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doner kebap Dworzec |
a gdzie to jest?"
|
|
ja jadłem, jak dla mnie dość średni mieso nie dopieczone, bułka jako tako a sosy nie smaczne jak dla mnie więc nie polecam zbytnio w łomży jedynie ten kebab na rogu jest dobry i polecam także kebab w kolnie na basenie jak dla mnie to dwa najlepsze kebaby w okolicy
|
|
najgorszy w łomży
|
|
raz jadłem na dworcu i nie dojadłem, najlepszy kebab na bema
|
|
![]()
|
|
Bywalo sie z podniebieniem w lepszym jadle,ale jak to mowia ,z braku laku dobry i kit'. No nie jest jeszcze taki ostatni.Ale na troche co ze slychu poznalem wlasciciela to zastanawialbym sie gdzie sie zaopatruje w towar na te swoje ,specjaly'. Kiedys naocznie widzialem gdy byl jeszcze sklep LeaderPrice na Wyszyniaka (wiadomo,chlam spozywczy jakich malo) jak byl ze swoim pracownikiem i kupowal 2 kartony szajsowego ketchupu.A idac do jego baru,jak mial jeszcze w tym miejszym stanie,to oczywiscie zapiekany polewane byly Miwexem wiec prosty wniosek.Wpierd.alalo sie nie wiedzac ze chlam.Tacy to ci nasi spozywczy biznesnesmeni.Zreszto,nie tylko on.Wielu nas raczy.
|
|
Najlepszy w Wawie w Kebab Kingu :D okolice DH SMYK :]
|
|
kupiec,ostroleka hhmm
|
|
Idę dziś na Kebab na Bema...
|
|
A ja na Lipową, Na dworcu przestałem jeść jak się dowiedziałem , że z tego bakutilu w Konarzycach towar biorą, a tam smród i kicha. Wiem bo byłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |