Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kupno szczura |
Witam. Chcę kupić sobie szczura. Może macie jakieś doświadczenia i podpowiecie który ze sklepów zoologicznych jest najodpowiedniejszy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kupno szczura |
ja mam w piwnicy pełno, prowadzę sklep undergroundowy chcesz to jednego ci sprzedam za 15 zł
|
|
Legendarny_Obywatel Uważaj co piszesz,skarbówka może się doczepić :P i troche drogo jak na nielegal,za 15zł kupisz w zoologicznym.Jak masz pełno to może troche inny interes otwórz bardziej legalny.Myślę skoro masz dużo to może gastronomia? Wszyscy tak narzekają w Łomży,że za dużo kebabów pizzy chińczyków..i do tego nie dobre i drogie:P http://swiat-obrazkow.pl/obrazek-zapiekany_szczur-1-9615-209.html
|
|
http://stowarzyszenieprzyjaciolszczurow.pl/viewforum.php?f=41 Tu, po spełnieniu podstawowych warunków, dostaniesz zdrowego, zadbanego szczura, a i pewnie sporo się dowiesz na temat tych zwierzaków. Niestety nie znam sklepu w Łomży z dobrymi warunkami dla zwierząt ani tym bardziej wiedzą na ich temat. Niektórzy wybitni nie umieją rozpoznać płci dorosłego szczura.
|
|
Miesiąc temu kupiłam sobie szczurka na ul. Dwornej. Sympatyczna obsługa, udzieli Tobie niezbędnych informacji. A co do gryzonia, to naprawdę miłe stworzonko. Bardzo szybko się oswaja:) Polecam zakup:)
|
|
Kolega kiedys mial. Jak sie przychodzilo do niego to Rokfor-tak mial na imie wchodzil na ramie i drapal lapka w policzek.Otwieralo sie usta a on wkladal w nie swoja glowe i pil sline.Wiekszosc powie ze to obrzydliwe,ale nalezy tez stwierdzic ze byl cholernie madry.
|
|
wiem kto może z free odać
|
|
Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Łomży ile tylko byś chciała!!!hehehe
|
|
Siwy,pewnie,że to obrzydlistwo lub jakieś zboczenie .
|
|
Xena ,czemu akurat szczura?
|
|
W sklepach na ul. Kazańskiej ( przy spółdzielni ,,Perspektywa" ) i na ul Legionów ( sklep w dole ) na przeciwko byłej szkoły drzewnej. Piszę zawsze poprawnie po polsku.
|
|
Mówisz o alfaro... Proszę Cię to najgorsze sklepy w Łomży, syf, brud, zwierzaki w fatalnych warunkach, często chore... Ciężko to nawet nazwać sklepem. Do autorki: jeżeli już chcesz szczurka ze sklepu to podejdź na dworna do puszka, jeżeli nie będzie to na pewno przywiozą Ci szczura i najważniejsze młodego, a nie wyrośniętego, nieoswojonego potwora. Odezwij się do mnie na maila junior_2202@o2.pl, będę jechał w tygodniu po szczury i na pewno znalazłby się jakiś maluch fajny u hodowcy i to za połowę tej sklepowej ceny, a do wyboru do koloru szczurków. Ale to już na maila szczegóły.
|
|
W Łomży w żadnym sklepie nie kupisz raczej zdrowego zwierzaka. Większość z giełdy. Czasami mogą się zdarzyć przyniesione przez ludzi.
|
|
szczura :/ fuj fuj... przecież brzydkie to jest.. i te oczy czerwone jak porzeczki... bleee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |