niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kupno szczura

Witam. Chcę kupić sobie szczura. Może macie jakieś doświadczenia i podpowiecie który ze sklepów zoologicznych jest najodpowiedniejszy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kupno szczura

ja mam w piwnicy pełno, prowadzę sklep undergroundowy chcesz to jednego ci sprzedam za 15 zł

Legendarny_Obywatel
Uważaj co piszesz,skarbówka może się doczepić :P i troche drogo jak na nielegal,za 15zł kupisz w zoologicznym.Jak masz pełno to może troche inny interes otwórz bardziej legalny.Myślę skoro masz dużo to może gastronomia? Wszyscy tak narzekają w Łomży,że za dużo kebabów pizzy chińczyków..i do tego nie dobre i drogie:P

http://swiat-obrazkow.pl/obrazek-zapiekany_szczur-1-9615-209.html

http://stowarzyszenieprzyjaciolszczurow.pl/viewforum.php?f=41

Tu, po spełnieniu podstawowych warunków, dostaniesz zdrowego, zadbanego szczura, a i pewnie sporo się dowiesz na temat tych zwierzaków. Niestety nie znam sklepu w Łomży z dobrymi warunkami dla zwierząt ani tym bardziej wiedzą na ich temat. Niektórzy wybitni nie umieją rozpoznać płci dorosłego szczura.

Miesiąc temu kupiłam sobie szczurka na ul. Dwornej. Sympatyczna obsługa, udzieli Tobie niezbędnych informacji. A co do gryzonia, to naprawdę miłe stworzonko. Bardzo szybko się oswaja:) Polecam zakup:)

Kolega kiedys mial.
Jak sie przychodzilo do niego to Rokfor-tak mial na imie wchodzil na ramie i drapal lapka w policzek.Otwieralo sie usta a on wkladal w nie swoja glowe i pil sline.Wiekszosc powie ze to obrzydliwe,ale nalezy tez stwierdzic ze byl cholernie madry.

wiem kto może z free odać

Miejskie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji
Sp. z o.o. w Łomży ile tylko byś chciała!!!hehehe

Siwy,pewnie,że to obrzydlistwo lub jakieś zboczenie .

Xena ,czemu akurat szczura?

W sklepach na ul. Kazańskiej ( przy spółdzielni ,,Perspektywa" ) i na ul Legionów ( sklep w dole ) na przeciwko byłej szkoły drzewnej.

Piszę zawsze poprawnie po polsku.

Mówisz o alfaro... Proszę Cię to najgorsze sklepy w Łomży, syf, brud, zwierzaki w fatalnych warunkach, często chore... Ciężko to nawet nazwać sklepem.
Do autorki: jeżeli już chcesz szczurka ze sklepu to podejdź na dworna do puszka, jeżeli nie będzie to na pewno przywiozą Ci szczura i najważniejsze młodego, a nie wyrośniętego, nieoswojonego potwora. Odezwij się do mnie na maila junior_2202@o2.pl, będę jechał w tygodniu po szczury i na pewno znalazłby się jakiś maluch fajny u hodowcy i to za połowę tej sklepowej ceny, a do wyboru do koloru szczurków. Ale to już na maila szczegóły.

W Łomży w żadnym sklepie nie kupisz raczej zdrowego zwierzaka. Większość z giełdy. Czasami mogą się zdarzyć przyniesione przez ludzi.

szczura :/
fuj fuj...
przecież brzydkie to jest.. i te oczy czerwone jak porzeczki... bleee

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org