Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie to kupić?? |
Proszę was o pomoc, gdzie można kupić takie coś jak nóż do maszynki do mielenia mięsa?? Chodzi mi o konkretne sklepy z nazwą ulicy, gdyż nie znam dobrze Łomży. Z góry bardzo Dziękuję za życzliwą pomoc :*
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie to kupić?? |
Ja kupowałem na rynku przy dworcu PKS (po tzw. stronie polskiej). Stoisko w pobliżu handlujących złotem. slm
|
|
Ja kupowałem na rynku przy dworcu PKS (po tzw. stronie polskiej). Stoisko w pobliżu handlujących złotem. slm
|
|
slm lubisz się powtarzać :)
|
|
dzięki, ale mam możliwość kupić po południu i rynku już nie będzie :/ no a na niedzielę mi mielone mięso potrzebne ;) także jakby jakiś sklep...?? ale dziękuję Ci slm.
|
|
jest sklep na starym rynku po przeciwnej stronie ratusza. docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Dziękuję za pomoc :)
|
|
Mogę pożyczyć swojej maszynki--jak nie kupisz noża-;) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
sklep Unikat na kazańskiej ( w ciągu sklepów niedaleko Kauflanda)
|
|
Na dworcuPKS na końcu jest taki sklep z różnymi brobiazgami i tam można kupić noże i sitka jakie ci potrzebne.
|
|
na końcu tego pasażu?? który zaczyna się z jednej strony od baru, bodajże "jedynka"??
|
|
Na ul. Kazańskiej u Pana Karcza. Tam powinni mieć nożyki do maszynki do mielenia mięsa. Piszę zawsze poprawnie po polsku.
|
|
na allegro.A jak nie to mam maszynkę 22 do kiełbasy mogę poratować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |